Linux Mint kurulum USB'si temizlenmesine rağmen temizlenmiş görünmüyor

mesut1421

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Dün bilgisayarıma Linux kurdum fakat beğenmedim ve tekrar Windows'a geri döneyim dedim. Önceden içine Linux yazdığım USB belleğimi biçimlendirdim ve içine balenaEtcher kullanarak Windows 10 yazdırdım. Neyse her şey tamam PC'yi yeniden başlattım, USB'den boot ettim fakat sanki içinde hala Linux varmış gibi Linux Mint kurulum aşaması geliyor. Tekrar kontrol ettim fakat hala içinde Windows 10 vardı. Sizce sorun ne?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows ISO'larını etcher ile yazdırmak pek iyi olmuyor. Onun yerine Ventoy kullanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada Linux'un hangi kısımları hoşunuza gitmedi?

Ventoy kullanın hocam. Bayağı güzel çalısır.

Hocam yanlış anladınız ben ISO'yu yazdirdim fakat kurulum USB'yi temizlememe rağmen temizlenmemiş gözüküyor ve hala içinde Linux var.

USB'yi buradaki gibi yapin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Arkadaşlar ben sorunu çözdüm sağ olun merak edenler için çözüm:
Arkadaşlar diske masaustunde sag Click yapıp biçimlendir yaparsanız olmuyor arama kismindan diskler menüsüne girip biçimlendirmeniz lazım çok şükür bu lanet Linux'tan kurtuldum(arkadaşlar yanlış anlamayın Linux'u kotulmeuyorum fakat kullanimini hiç bilmediğim için aşırı sinirlendim) iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…