4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 25 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Linux Mint'imi MacOS'a benzetmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Not: MacOS'a benzedikten sonra performansta kayıp yaşanır mı?
Arkadaşlar Linux Mint'imi MacOS'a benzetmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Not: MacOS'a benzedikten sonra performansta kayıp yaşanır mı?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #2 Evet. Her dağıtım hemen hemen benzetilebilir. Masaüstüm. LXQT'yi bu hale getirdim. Gerisini sen hesap et.
Evet. Her dağıtım hemen hemen benzetilebilir. Masaüstüm. LXQT'yi bu hale getirdim. Gerisini sen hesap et.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #3 KDE ve LatteDock ile yapmıştım. Çok da güzel oluştu .
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #4 @Zurnadürüm Plank bence daha iyi.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 25 Aralık 2020 #5 Her dağıtım benzetilebilir ama KDE özelleştirme hakkında daha avantajlı.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Aralık 2020 #6 Evet, yapılır. Cinnamon masaüstü için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et XFCE masaüstü için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et XFCE olan videoda Manjaro XFCE kullanılmış fakat adımlar aynı. Sürprizbozan: Konu dışı Artık sıfır araştırma ile konu açmaktan vazgeçseniz? ''Linux Mint macOS'' yazsanız bile nasıl yapılacağını öğrenirsiniz. Bu kadar hazıra yatmayın.
Evet, yapılır. Cinnamon masaüstü için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et XFCE masaüstü için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et XFCE olan videoda Manjaro XFCE kullanılmış fakat adımlar aynı. Sürprizbozan: Konu dışı Artık sıfır araştırma ile konu açmaktan vazgeçseniz? ''Linux Mint macOS'' yazsanız bile nasıl yapılacağını öğrenirsiniz. Bu kadar hazıra yatmayın.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 25 Aralık 2020 #7 KDE bu anlamda daha kolaylık sağlıyor diğer masaüstü ortamlarına göre. Diğerlerinde de yapılabiliyor orası ayrı. Eğer sınırsız bir özelleştirme arıyorsanız pencere yöneticilerine bakın, yapabileceğiniz özelleştirmelerin ucu bucağı yok.
KDE bu anlamda daha kolaylık sağlıyor diğer masaüstü ortamlarına göre. Diğerlerinde de yapılabiliyor orası ayrı. Eğer sınırsız bir özelleştirme arıyorsanız pencere yöneticilerine bakın, yapabileceğiniz özelleştirmelerin ucu bucağı yok.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #8 @401916 Ben yaşamadım. Bilgisayarın çok eski ise kaldırmayabilir.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 25 Aralık 2020 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 25 Aralık 2020 #10 Moderatör arkadaşlar konu kilitlenebilir.