Linux Mint parlaklık değişmiyor

Mudymug

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD
Merhaba. Yeni kurulum yaptım ve parlaklığı değiştiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayar klavyenizde ekran parlaklığı simgesi olan bir düğme var mı? Var ise direkt onlara basın. O butonları fn tuşunu basılı tutarak kullanmaya çalıştığınızda olmuyor. Ben düz basmayı denedim ve çalıştı.

Ayarlara girin > Sistem > Görüntü > ve burada ekran parlarklığını ayarlayabileceğiniz bir çubuk var. Sağa sola kaydırarak ayarlayabilirsiniz. Eğer hala olmuyorsa bilgisayarınızın laptop mu yoksa masaüstü mü olduğunu söyleyin lütfen. Eğer laptop ise ekrana görüntüyü ileten LVDS/eDP kablosu (laptopunuzun yeni veya eski olmasına göre LVDS mi yoksa eDP kablo mu kullandığı değişiyor. eDP genellikle yeni laptoplarda yaygındır.) biraz gevşeyip tam oturmamış olabilir. Duruma göre daha detaylı anlatacağım.

Laptop ama Windows'ta sağlam çalışıyor parlaklık. Linux böyle bir şeye sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…