2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 2 Kasım 2023 #1 Laptop ve kulaklığı görüyor ama ses sistemini görmüyor. Ses var ama ses sistemini kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim?
Laptop ve kulaklığı görüyor ama ses sistemini görmüyor. Ses var ama ses sistemini kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim?
Çözüm 2 2 264523 3 Kasım 2023 Ses sistemi monitöre bağlı ve sesi HDMI ile alıyorum. Buradan HDMI'ı seçmem problemi çözdü. Konuyu açtığımda sorunun farkında değildim HDMI'dan ses alamıyorum gibi konu açmam daha doğru olurmuş.
Ses sistemi monitöre bağlı ve sesi HDMI ile alıyorum. Buradan HDMI'ı seçmem problemi çözdü. Konuyu açtığımda sorunun farkında değildim HDMI'dan ses alamıyorum gibi konu açmam daha doğru olurmuş.
KS KS 2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 3 Kasım 2023 #11 Ses sistemi monitöre bağlı ve sesi HDMI ile alıyorum. Buradan HDMI'ı seçmem problemi çözdü. Konuyu açtığımda sorunun farkında değildim HDMI'dan ses alamıyorum gibi konu açmam daha doğru olurmuş. Artı 0 Eksi Çözüm
Ses sistemi monitöre bağlı ve sesi HDMI ile alıyorum. Buradan HDMI'ı seçmem problemi çözdü. Konuyu açtığımda sorunun farkında değildim HDMI'dan ses alamıyorum gibi konu açmam daha doğru olurmuş.