Linux Mint "Wilma" 22 Xfce Edition DVD/CD okumuyor

Kaenory

Femtopat
Daha fazla  
Yazılım yöneticisi dışında uygulama kurarken Linux Mint 22_wilma_-release AMD64 20240721' CD/DVD gerekli diye hata alıyorum ne yapmam gerekiyor?

Ekran görüntüsü_2024-12-13_22-39-01.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım yöneticisi dışında uygulama kurarken Linux Mint 22_wilma_-release AMD64 20240721' CD/DVD gerekli diye hata alıyorum ne yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 2373641

Bir kritik paketi offline olarak kurmak istersen CD gerekiyor, CD'deki offline paketleri kontrol etmek istiyor. Minecraft'ın kendi sitesinden deb dosyasını mı indirdin.

Mint yerine Fedora kullan bence veya EndeavourOS.

Bir kritik paketi offline olarak kurmak istersen CD gerekiyor, CD'deki offline paketleri kontrol etmek istiyor. Minecraft'ın kendi sitesinden deb dosyasını mı indirdin.

CD görmesini nasıl sağlıyacağız peki.

Evet, kendi sitesinden indirdim ama olay yazılım yöneticisi dışı hiçbir şeyi indiremiyor olmam CD görmediğinden.

Son düzenleme:
CD görmesini nasıl sağlıyacağız peki.

Evet, kendi sitesinden indirdim ama olay yazılım yöneticisi dışı hiçbir şeyi indiremiyor olmam CD görmediğinden.

Minecraft. Deb'in olduğu klasörde terminal aç

Bash:
sudo dpkg -i minecraft.deb

Kodunu kullan.

Minecraft. Deb'in olduğu klasörde terminal aç

Bash:
sudo dpkg -i minecraft.deb

Kodunu kullan.

dpkg: hata: 'minecraft.deb' arşivine ulaşılamıyor: Böyle bir dosya ya da dizin yok diye hata verdi

Geri
Yukarı