Linux Mint Xfce kurulum bittikten sonra siyah ekranda kaldı

Merhaba. Linux Mint'in kurulumunu bitirdikten sonra yeniden başlat'a tıkladım ekran simsiyah oldu ve sol yukarıda tire işareti çıktı biraz bekledim geçmeyince bilgisayarı kapattım ve tekrar açtım ve açıldı nedenini bilen var mı?

Kurulum bitip restart bastığınızda bunun olması normal ama normalde o ekranda enter basın diye bir uyarı çıkması gerek. Eğer USB belleği restart basıp çektiyseniz falan ondan olabilir.

Eğer işletim sisteminde bir sorun yoksa endişelenmeniz gereken bir şey yoktur hocam ki olsa belli ederdi kendini zaten.

Son düzenleme:
Kurulum bitip restart bastığınızda bunun olması normal ama normalde o ekranda enter basın diye bir uyarı çıkması gerek. Eğer USB belleği restart basıp çektiyseniz falan ondan olabilir.

Eğer işletim sisteminde bir sorun yoksa endişelenmeniz gereken bir şey yoktur hocam ki olsa belli ederdi kendini zaten.

Restart'a bastıktan sonra şarj kablosunu çektim ondan olabilir mi bir de taktığım USB portu pek sağlam değil ondan da olabilir.

Ben gene de tekrar kuracağım hocam teşekkür ederim. Son olarak bir sorum olacaktı ben Xfce versiyonunu kurdum bilgisayarım yavaş diye ama buna tema yüklemek istiyorum nereden yükleyebilirim?

Xfce customization rehberlerine bakabilirsiniz hocam. Çok güzel ve detaylı bir şekilde düzenlemeleri anlatıyorlar.

Hocam bu temalardan zararlı yazılım bulaşma riski var mıdır?

Hayır hocam. Herhangi bir zararlı bulaşma riski yok. Gene de Xfce-look, GitHub gibi video rehberlerde de kullanılan sitelerin çok dışına çıkmamakta fayda var.

Neye sudo yetkisi verdiğinize dikkat ettiğiniz sürece Linux bir sisteme virüs bulaştırmak imkansız bile diyebiliriz. Ama Home klasörünüze zarar verebilir tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı