7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 10 Şubat 2024 #31 Rona dedi: Tüm diski sildikten sonra yeni bir bölüm oluşturmadan devam etmeniz lazım ve kurulum bitmesi lazım normalde. Eğer olmuyorsa bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı veriyor.
Rona dedi: Tüm diski sildikten sonra yeni bir bölüm oluşturmadan devam etmeniz lazım ve kurulum bitmesi lazım normalde. Eğer olmuyorsa bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı veriyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Şubat 2024 #32 754026 dedi: Yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız hocam?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Şubat 2024 #34 754026 dedi: Eki Görüntüle 2112810 Genişletmek için tıkla... Yeni dediğinizde alan oluşturabiliyor musunuz? Bir de ISO'yu Vento'ya kopyaladıktan sonra güvenli çıkar işleminin bitmesini beklediniz mi? Bilgisayar restar atarken terminal ekranında bekledi mi Linux'ta?
754026 dedi: Eki Görüntüle 2112810 Genişletmek için tıkla... Yeni dediğinizde alan oluşturabiliyor musunuz? Bir de ISO'yu Vento'ya kopyaladıktan sonra güvenli çıkar işleminin bitmesini beklediniz mi? Bilgisayar restar atarken terminal ekranında bekledi mi Linux'ta?
7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 10 Şubat 2024 #35 Rona dedi: Yeni dediğinizde alan oluşturabiliyor musunuz? Bir de ISO'yu Vento'ya kopyaladıktan sonra güvenli çıkar işleminin bitmesini beklediniz mi? Bilgisayar restar atarken terminal ekranında bekledi mi Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Hayır. Evet. Hayır. Yanlışlığı nerede yapmışım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Rona dedi: Yeni dediğinizde alan oluşturabiliyor musunuz? Bir de ISO'yu Vento'ya kopyaladıktan sonra güvenli çıkar işleminin bitmesini beklediniz mi? Bilgisayar restar atarken terminal ekranında bekledi mi Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Hayır. Evet. Hayır. Yanlışlığı nerede yapmışım?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Şubat 2024 #36 754026 dedi: Hayır Evet Hayır Yanlışlığı nerede yapmışım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Windows ISO'sunu yanlış yazdınız ve ISO görevini yerine getiremiyor. Ama ISO bozuk olsa buraya kadar gelir miydi emin de olamıyorum. Windows wimboot ile denediyseniz bir de normal boot ile deneyin.
754026 dedi: Hayır Evet Hayır Yanlışlığı nerede yapmışım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Windows ISO'sunu yanlış yazdınız ve ISO görevini yerine getiremiyor. Ama ISO bozuk olsa buraya kadar gelir miydi emin de olamıyorum. Windows wimboot ile denediyseniz bir de normal boot ile deneyin.
7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 10 Şubat 2024 #37 Rona dedi: Yeni dediğinizde alan oluşturabiliyor musunuz? Bir de ISO'yu Vento'ya kopyaladıktan sonra güvenli çıkar işleminin bitmesini beklediniz mi? Bilgisayar restar atarken terminal ekranında bekledi mi Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Bu sefer aynı hatayı almadım ama bundan sonra sorun olma ihtimali var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Rona dedi: Yeni dediğinizde alan oluşturabiliyor musunuz? Bir de ISO'yu Vento'ya kopyaladıktan sonra güvenli çıkar işleminin bitmesini beklediniz mi? Bilgisayar restar atarken terminal ekranında bekledi mi Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Bu sefer aynı hatayı almadım ama bundan sonra sorun olma ihtimali var mı?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Şubat 2024 #38 754026 dedi: Bu sefer aynı hatayı almadım ama bundan sonra sorun olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Emin değilim hocam. Normalde hu hatayla hiç karşılaşmamıştım. İnşalllah bu sefer sorun olmaz.
754026 dedi: Bu sefer aynı hatayı almadım ama bundan sonra sorun olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Emin değilim hocam. Normalde hu hatayla hiç karşılaşmamıştım. İnşalllah bu sefer sorun olmaz.
7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 10 Şubat 2024 #39 Rona dedi: Emin değilim hocam. Normalde hu hatayla hiç karşılaşmamıştım. İnşalllah bu sefer sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... En başa dönüyor kurma kısmı bitince 754026 dedi: En başa dönüyor kurma kısmı bitince Genişletmek için tıkla... Hatalı olabileceğini düşündüğüm biyer var onu atıyım Bu kısımda bir yanlışlık olabilirmi? Dosya Ekleri 17075933625401267426560895575147.jpg 238,8 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 10 Şubat 2024
Rona dedi: Emin değilim hocam. Normalde hu hatayla hiç karşılaşmamıştım. İnşalllah bu sefer sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... En başa dönüyor kurma kısmı bitince 754026 dedi: En başa dönüyor kurma kısmı bitince Genişletmek için tıkla... Hatalı olabileceğini düşündüğüm biyer var onu atıyım Bu kısımda bir yanlışlık olabilirmi?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Şubat 2024 #40 754026 dedi: En başa dönüyor kurma kısmı bitince Hatalı olabileceğini düşündüğüm bir yer var onu atayım Bu kısımda bir yanlışlık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... USB'yi değil UEFI'yi seçin hocam. Windows legacy kurulum desteklemiyor yanlış hatırlamıyorsam. Rona dedi: USB'yi değil UEFI'yi seçin hocam. Windows legacy kurulum desteklemiyor yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Bir de UEFI seçince normal boot seçeneği çalışmayabilir. Wimboot ile denersiniz öyle olursa.
754026 dedi: En başa dönüyor kurma kısmı bitince Hatalı olabileceğini düşündüğüm bir yer var onu atayım Bu kısımda bir yanlışlık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... USB'yi değil UEFI'yi seçin hocam. Windows legacy kurulum desteklemiyor yanlış hatırlamıyorsam. Rona dedi: USB'yi değil UEFI'yi seçin hocam. Windows legacy kurulum desteklemiyor yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Bir de UEFI seçince normal boot seçeneği çalışmayabilir. Wimboot ile denersiniz öyle olursa.