7 754026 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 187 15 Şubat 2024 #51 Rona dedi: Hocam kurabildiniz mi Windows'u Genişletmek için tıkla... Evet kurabildin teşekkür ederim biraz erken oldu cevap ama
Rona dedi: Hocam kurabildiniz mi Windows'u Genişletmek için tıkla... Evet kurabildin teşekkür ederim biraz erken oldu cevap ama
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #52 754026 dedi: Merhaba, bir süredir Linux kullanıyorum ve Linux'un tek sorunu olan uygulama sorunu bayağı canıma tak etti. Artık bu yüzden Windows 10 geçeceğim ama nasıl geçebilirim bilmiyorum. Linux'a Rufus inmiyor. Yardım edebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam geç oldu ama ben çözüm olarak sanal makine kurup oradan Rufus kurabilirsiniz.
754026 dedi: Merhaba, bir süredir Linux kullanıyorum ve Linux'un tek sorunu olan uygulama sorunu bayağı canıma tak etti. Artık bu yüzden Windows 10 geçeceğim ama nasıl geçebilirim bilmiyorum. Linux'a Rufus inmiyor. Yardım edebilecek biri var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam geç oldu ama ben çözüm olarak sanal makine kurup oradan Rufus kurabilirsiniz.