Linux Pop_OS'tan nasıl Windows 10'a geçilir?

Direk Windows ISO'larını çalıştıramıyor. Denedim onu biraz uzun yoldan keşfettim.

Şimdi yapılacak başka işlem var mı?

Windows ISO'nu USB içine kopyala. Kopyalama bitince çıkar de ve bekle. Bazen dosya tam aktarılmasa da aktarıldı olarak gözüküyor. Güvenli çıkar işlemi bitince USB'yi çıkarıp tak. Ardından bilgisayarı yeniden başlat ve USB'yi boot et. Windows ISO'nu seç ardından Wimboot'u seç ve bekle. Windows kurulum ekranı yükleme ekranı geçtikten kısa bir süre sonra gelecektir.

Windows ISO'nu USB içine kopyala. Kopyalama bitince çıkar de ve bekle. Bazen dosya tam aktarılmasa da aktarıldı olarak gözüküyor. Güvenli çıkar işlemi bitince USB'yi çıkarıp tak. Ardından bilgisayarı yeniden başlat ve USB'yi boot et. Windows ISO'nu seç ardından Wimboot'u seç ve bekle. Windows kurulum ekranı yükleme ekranı geçtikten kısa bir süre sonra gelecektir.

Hocam USB'yi takınca ventoylivecd ve vtoyefi çıkıyor hangisine atacağım sizi uğraştırdım Linux'tan çok anlamadığım için kusura bakmayın.

Emin misin iz hocam geri alınabilecek bir şeye benzemiyor patates etmeyelim PC'yi.

Eminim hocam. Kendim de böyle yapıyorum. Kuracağım diski tamamen silip kurulum yapıyorum.

Eğer çekiniyorsanız öncesinde yedek bir Linux ISO'su atın Ventoy içine. Patlarsa live ortamda düzenlemeleri yaparsınız.

Eminim hocam. Kendim de böyle yapıyorum. Kuracağım diski tamamen silip kurulum yapıyorum.

Eğer çekiniyorsanız öncesinde yedek bir Linux ISO'su atın Ventoy içine. Patlarsa live ortamda düzenlemeleri yaparsınız.
Yeni bir bölüm oluşturmadık veya mevcut bir bölüm bulamadık.Daha fazla bilgi için Kurulum günlüğü dosyalarına bakın diyor.Ne yapmalıyım şimdi?

Yeni bir bölüm ne oluşturmadık veya mevcut bir bölüm bulamadık. Daha fazla bilgi için Kurulum günlüğü dosyalarına bakın diyor. Ne yapmalıyım şimdi?

Tüm diski sildikten sonra yeni bir bölüm oluşturmadan devam etmeniz lazım ve kurulum bitmesi lazım normalde. Eğer olmuyorsa bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı