Lionel Messi mi Cristiano Ronaldo mu?

Kenarda yürümedi bildiğin at gibiydi bende eskiden ronaldocuydum bu hareketleri çok kötü Messi takımı için oynar o kendi egosu için.

Gram alakası yok adam ondan sonra da antrenmanlara çıkamadı realde de. Uzun tempolu koşması imkansızdı kenardaki hareketleriyle alakası yok bunu anlamak için de dahi falan olmaya gerek yok. Ronaldo'nun egoist olduğu ile alakalı hiçbir şey yok Messi'den çok daha fazla yardım yapıyor. Her ay kan bağışı yapan bir adam. Messi milli takımların formasına basıyor o zaman adam oluyor Ronaldo logoların üstüne basmadan geçiyor adam olmuyor. Messi Türkiye milli takımı formasına onu yapsa ne derdin acaba.

Abi attığın istatistiklere bak kafayı yiyeceğim . Hatta sana göre euro eşittir wc.

sen sonradan gelip her şeyi ters anladın konu bu gibi yapma ilkleri oku

Sen sonradan gelip her şeyi ters anladın konu bu gibi yapma ilkleri oku.

Hepsini okudum dedim ki Ronaldo ve Messi gelmiş geçmiş en iyi iki futbolcudur hangisinin daha iyi olduğu konusunda hiçbir yere varılamaz sanırım sende bir şey bulamayınca böyle yazdın.

Hepsini okudum dedim ki Ronaldo ve Messi gelmiş geçmiş en iyi iki futbolcudur hangisinin daha iyi olduğu konusunda hiçbir yere varılamaz sanırım sende bir şey bulamayınca böyle yazdın.
anlamamakta ısrarcısın önceki adamla başka konudan konuşuyoduk ikisi de iyi ama Messi her konuda önde ronaldo nun arabistanda yaptığı hareketide hatırlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…