Liquid Freezer II 280 soğutma iCUE 4000X kasaya sığar mı?

Emin ol aynı soğutmuyor. Ama 240 mm alabilir sorun olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hareketli parçalar her zaman sorun çıkarır ve ses yapar. Tıpkı daha tam oturtamadıkları için X570 serisi anakartlarda soğutma için mini fanları koydukları gibi onlar da sesli çalışır, istedikleri kadar ömürlü kaliteli olsun ses yapıyorlar. Ayrıca soğutma farkları atla deve değil. Ben arctic almam. Mesela 240'lık soğutucu kullanıyorum. Onun üstüne Arctic daha ne yapabilir.
Ekran görüntüsü 2023-03-02 094957.png

Pompasında fan olmayan bir model alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hareketli parçalar her zaman sorun çıkarır ve ses yapar. Tıpkı daha tam oturtamadıkları için X570 serisi anakartlarda soğutma için mini fanları koydukları gibi onlar da sesli çalışır, istedikleri kadar ömürlü kaliteli olsun ses yapıyorlar. Ayrıca soğutma farkları atla deve değil. Ben Arctic almam. Mesela 240'lık soğutucu kullanıyorum. Onun üstüne Arctic daha ne yapabilir?
Eki Görüntüle 1692772

Pompasında fan olmayan bir model alın.

360 mm versiyonu var boşta 25 30 derece filan çalışıyor işlemci yükte 41 dereceyi geçmiyor OC bile 55 derece marka tutmuyorum ama MSI ASUS Corsair gibi markalarını sıvı soğutma konusunda çok iyi değiller ve ses yapmıyor fan emin olabilirsin ben hiç pompa fanı sesi duymadım ve senin kullandığın sıvı soğutma nedir?

360 mm versiyonu var boşta 25 30 derece filan çalışıyor işlemci yükte 41 dereceyi geçmiyor OC bile 55 derece marka tutmuyorum ama MSI ASUS Corsair gibi markalarını sıvı soğutma konusunda çok iyi değiller ve ses yapmıyor fan emin olabilirsin ben hiç pompa fanı sesi duymadım ve senin kullandığın sıvı soğutma nedir?
240'lık 34'te çalıştırırken diğer markaların da 360'lığı boşta 25-30'u veriyor zaten.

O kasa bende var ve beni de hayal kırıklığına uğrattı. Üste 240mm anca takılıyor. Arctic ile alakası yok 280mm diğer soğutucular da uymuyor. MOSFET soğutucusu olmayan anakart ve Low profile RAM ile anca sığıyor. Bu arada 5000d modelinde de aynı sorun var. Adamlar becerememiş tasarımı. 240mm takınca bile borular ekran kartına dayanıyor.

O kasa bende var ve beni de hayal kırıklığına uğrattı. Üste 240mm anca takılıyor. Arctic ile alakası yok 280mm diğer soğutucular da uymuyor. MOSFET soğutucusu olmayan anakart ve Low profile RAM ile anca sığıyor. Bu arada 5000d modelinde de aynı sorun var. Adamlar becerememiş tasarımı.
Aynen öyle, low profil RAM takılsa bile ARCTİC 280 sığmayabilir. Piyasadaki soğutucuların radyatörlerinden kalın. Genelde 2.7 CM oluyor. Arctic 3.8 CM.

Diğer 280'likler low profile RAM ile rahatlıkla sığar.

Konuyla pek alakası yok ama gerçekten çok ilginç bir teknoloji
Önerileri arasında Arctis'de var :D :D

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (94).png
    Ekran Görüntüsü (94).png
    144,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (95).png
    Ekran Görüntüsü (95).png
    109,3 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Geri
Yukarı