Lise 1 okul harçlığı ne kadar alınır?

Şehirden şehire değişir; ulaşım, beslenme gibi ihtiyaçlar+ailenizin durumuna bağlı olarak hobilere ve arkadaşlarla vakit geçirirken harcayacak kadar para. Ben yemekten tasarruf etmek için evden yemek götürüyordum. Bulgur pilavı kadar besleyici bir şey yok.
 
Konu başlığına bak. "Haşlık" yerine "Harçlık" olacak. Daha bunu beceremiyorsun. Baban sana 1 lira veriyorsa dua et.
Konu sahibi ile alakalı durum değil. Moderatörlerin yanlışlığı var burada. Başlığı moderatörler düzeltmesi lazımdı. Bu arada neden "haşlık" yazdığı için 1 TL bile dua et diyorsun?
 
Okulda yiyeceğin yemek, ailenin maddi durumu, cebinde kalmasını istediğin para miktarı belirler bunu en azından 1 gün dene kaç para gerektiğini anlarsın o zaman.
 
Konu başlığına bak. "Haşlık" yerine "Harçlık" olacak. Daha bunu beceremiyorsun. Baban sana 1 lira veriyorsa dua et.

O değil moderatörler ne yapıyor onu çözemedim. Ana sayfaya bakıyorum 3 tane hatalı ve anlam bozukluğu taşıyan konu başlığı var.

Screenshot_3.png

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png
 
Sizce lise 1 için babamdan kaç TL para istemeliyim, virüs olmadığını var sayarsak yani 5 gün okula gidersem babamdan kaç TL para istemeliyim?
Not: Lise de nasıl olduğunu bilmediğim için sordum.
Ulaşım masrafı yoksa 5 TL yeterli olur diye düşünüyorum. Tamamen yaşanan yerle alakalı bir durum. Ben 5 TL alıyordum ve bana gayet yetiyordu harcamayarak kendime telefon bilgisayar aldım yani aç kalarak:) Öneririm iyi kazanç sağlıyor ama biraz zorlayıcı.
 

Geri
Yukarı