7 762954 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 235 Çözümler 1 10 Şubat 2025 #11 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: 9. sınıfta bu işlere bulaşma dersine çalış 9 önemli bir sene temelini sağlam oturtursan üniversite sınavında daha rahat olursun. Genişletmek için tıkla... Dur bakalım bi adam LGS den çıkmış keyfini çıkarsın daha yks ye 4 sene var.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: 9. sınıfta bu işlere bulaşma dersine çalış 9 önemli bir sene temelini sağlam oturtursan üniversite sınavında daha rahat olursun. Genişletmek için tıkla... Dur bakalım bi adam LGS den çıkmış keyfini çıkarsın daha yks ye 4 sene var.
K kugororororo Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Yer Seyhan 10 Şubat 2025 #12 Üniversitedeyim kız eli tutmadım tipim de iyi mecbur yetişkinliği bekleyecen ben kendi isteğimle yapmadım.
Üniversitedeyim kız eli tutmadım tipim de iyi mecbur yetişkinliği bekleyecen ben kendi isteğimle yapmadım.
EmirXy0 Centipat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #13 metilfenidat dedi: Başlığa bak, çocuk zihniyeti olduğunu anlıyorsun direk. Genişletmek için tıkla... Evet...
metilfenidat dedi: Başlığa bak, çocuk zihniyeti olduğunu anlıyorsun direk. Genişletmek için tıkla... Evet...