Lise 10 özürsüz 9 özürlü devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Emre909

Yoctopat
Katılım
7 Aralık 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lise 9.sınıf öğrencisiyim 10 özürsüz 9 özürlü devamsızlıgım var bir sıkıntı olur mu özürsüz devamsızlıkları sildirebilme şansım var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Quantum9, zamanında şu kadar devamsızlığım vardı vs. diyerek milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen. O açıdan gaza gelip arkadaş eğitim hayatını tehlikeye atmasın.

Onun dışında şu anki devamsızlığın sorun çıkartmaz. Ancak her gün okula gitmen lazım, özürsüz devamsızlığın 10 günü aşmamalı. Bir de 20 gün izinli hakkın var. 11 gün de izinli hakkın bulunuyor.
 
Sınıfa geç gelseniz bile sorun çıkabilir. Tanıdığınız doktor varsa bir şekilde halledebilirsiniz.
Doktora gerek yok dilekçe veriyorsun okula, bunun internette zaten örnekleri var. "sınıfı ……... no'lu …...........................isimli öğrenci …./…./…. tarihleri arasında bilgim dahilinde ………………………………….. mazeretinden ötürü okula gelememiştir. İzinli sayılmasını rica eder bilgilerinize sunarım." böyle bir şeyler yazacak. Zor olan zaten devamsızlığı direkt sildirmek, bu mümkün fakat her okul yapmıyor. Mesela beden hocası o devamsızlık günlerini faaliyet olarak geçirtip sildirilebilir veya idare direkt kendileri siler tabii her okul da yapılmıyor.
 
Lise 9.sınıf öğrencisiyim 10 özürsüz 9 özürlü devamsızlıgım var bir sıkıntı olur mu özürsüz devamsızlıkları sildirebilme şansım var mı?

Kardeşim özürlü 20 özürsüz 10 dedinmi kaldınama her sene özürlü 19,5 özürsüz de 9,5 a kadar devamsızlığını yapıp durdunmu hiçbir sorun olmaz.
 

Geri
Yukarı