Lise 1'de kıza açılmalı mısınız?

Kardeşim ciddi diyorum bak sana, klişe olacak ama tavsiyem dikkate alman olur; şu anlık derslerim iyi diyorsun, idare edebilirim kızla aynı anda diyorsun belki de haklısın. Zamanında, hepimiz geçtik o dönemlerden, seni gayet iyi anlıyoruz. Ama bir de olaya şu taraftan bakman gerek, ya ilişkiye kendini kaptırıp derslerini boşlarsan? Bu durumda ne olur, tabii ki notların düşer, notlarının düşmeside eğitim hayatını doğrudan etkiler. Hem öğretmenlerinin gözünden düşersin, hem de arkadaşların ne oldu bu çocuğa der. Önceden yüksek not getirirken ailen yeni notlarını görürse ne olur? Açıkça söylemeliyim ki belli etmeseler bile gururları kırılır benim oğlum bunu mu başardı diye. İlla yapacağım diyorsan sınav dönemini atlat bence, tavsiyem hayatını bir kişiye bağlamak için erken yaşta olduğunu düşünüyorum, zaten ciddide bir ilişki olmayacak 2-3 sevgi sözcüğü olarak her cümlenin sonunda. (istisnalar kaideyi bozmuyor herkes böyle değil.) Nitekim, 4-5 ay sonra ya başkasını bulacak, ya da eften püften bir sebepten ayrılacak. Üstüne bir de reddedilirsen bir daha normal bir soru sormak için bile konuşamazsın utançtan. O yüzden kendini derslerine ver ve, iyi bir geleceğe temel at. Zaten her şeyin bir zamanı var ve bunun zamanı gelince kendin anlayacaksın.

Tabii ki de bunu dikkate alacağım sizin yorumlarınız benim için çok değerli.
 
Yapış dudağına ölümlü dünya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Kardeşim abayı yakmışsın. Senin için en doğrusu açılmamak. Ders için tek söylemiyorum, boş bir zaman kaybı olarak da düşün. İlişki en fazla 2 yıl sürer lisede. Tecrübeliyim. Onunla arkadaş ol ve takıl o da seni severse belki son çare dolaylı yoldan açılabilirsin.
 
Tabii ki de bunu dikkate alacağım sizin yorumlarınız benim için çok değerli.
Tabii ki, dostum bunu ciddiye alırsın almazsın sonuçta senin hayatın, ama ciddi bir konu olduğundan iyice düşün bence, hayatına şekil verecek bir karar çünkü, kalbinin sesini dinle. Umarım istediğin yerlere ulaşırsın. :)
 
Son düzenleme:
Merhaba, ben uğur. Lise 1'e gidiyorum ve birine deli gibi aşık oldum. Kızın ismi seyran. Ortaokulda aynı sınıftaydık, onunla aynı lisede olduğumu öğrendiğimde sevinmiştim. Normal okul başlatıktan 2-3 hafta sonra onu gördüğümde içimde istemsiz bir heyecan başladı. Normalde soğukkanlı biriyim. Kolay kolay heyecanlanmam. Heyecanlanırsam da bastırırım bunu ama o gün bunu yapamadım. O günden şimdiye kadar çoğunlukla onu düşünüdüm. Çok büyük iştahsızlık bastı. Artık rüyama girdi. Rüyamda çıkma teklifimi kabul ediyordu. Sizce ona açılmalı mıyım? Korktuğum şey şu şu an kendi sınıfıma bakınca ilkokul çocukları gibiler. Onun da öyle olup yanlış karar vermesinden korkuyorum. Yardım edin lütfen.

Hocam şu an tam aşk meşk zamanlarının yaşındasınız ama şunu unutmayın bu yaştaki ilişkiler sadece gönül eğlendirmeden ibaret açılmaya gelirsek açılın en fazla ret eder.
 
Yapış dudağına ölümlü dünya.
Aga çok saçma :/ direk disiplin xd
Şimdi diyolar ki lisede aşk mı olur dersine çalış arkadaşlar çocuk daha 9'a gidiyor ne dersinden bahsediyorsunuz? Lisede size anı olarak dersler kalmayacak yaşadığınız, yaşattıklarınız kalıcak destekliyorum seni kardeşim lisede sevgili yapmayacaksan ne zaman yapacaksın? Çocuklarına lise aşkından bahsetmekten mahrum mu kalacaksın? Git red ye tekrardan aşık ol kısa, uzun umrunda olmasın sadece anıların seninle kalacak, depresyona gir ergensin ergenliğini yaşa. Git açıl sonra bin pişman olursun o kızı başka erkeğin yanında gördüğünde
Ultra ergen xd. Anı yaşa diyorsun mantıklı ama temelini atması lazım. Lise 2 den itibaren kabus yemin ederim ben lise 4 üm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı