Lise 2. Dönem yazılı notlarım nasıl?

Hocam onu bunu geçin de ben nasıl Kimyadan 100 aldım onu düşünüyorum. Bayağı çalışmıştım.
Size ne yaşadığımı anlatayım. Kimya 100 idi bir soruyu hoca benim yaptığım cevabı doğru kabul etmiş ama yanlış bakmış. Herkeste C şıkkı doğru kabul etmiş ve o soru üzerinden herkese ek puan vermiş. Biri uyardı dedi işte cevabı D, hoca herkesten ek puanı kaldırdı hem de benim o soru yanlış sayıldı. 100 idi 87 oldu -13 yedim şansa bakar mısınız?

Size ne yaşadığımı anlatayım. Kimya 100 idi bir soruyu hoca benim yaptığım soruyu doğru kabul etmiş ama yanlış bakmış. Herkeste C şıkkı doğru kabul etmiş ve o soru üzerinden herkese ek puan vermiş. Biri uyardı dedi işte cevabı D, hoca herkesten ek puanı kaldırdı hem de benim o soru yanlış sayıldı. 100 idi 87 oldu -13 yedim şansa bakar mısınız?
Hocam küfür et rahatlatır. Benim de şöyle bir sıkıntım var. Benim fizik hocası 30 yıllık öğretmen. Kaliteli sağlam. Ama hocanın Türkçesi pek iyi değil. Urfalı hoca. Kürt aksanıyla konuşuyor. Türkçesini bilmediği kelimelerin Kürtçe'sini söylüyor. Alın size sorun. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı