Okulda çetem var hocam. Bana ve arkadaşlarıma bulaşanların koyuyoruz. 4 kere disiplin 3 tane tutanak cezam var.Hocam güzel de, bu kadar da ineklik bence gereksiz.
Son düzenleme:
Okulda çetem var hocam. Bana ve arkadaşlarıma bulaşanların koyuyoruz. 4 kere disiplin 3 tane tutanak cezam var.Hocam güzel de, bu kadar da ineklik bence gereksiz.
Evet bu da bir sorun.Hocam küfür et rahatlatır. Benim de şöyle bir sıkıntım var. Benim fizik hocası 30 yıllık öğretmen. Kaliteli sağlam. Ama hocanın Türkçesi pek iyi değil. Urfalı hoca. Kürt aksanıyla konuşuyor. Türkçesini bilmediği kelimelerin Kürtçe'sini söylüyor. Alın size sorun.![]()
Maşallah.Okulda çetem var hocam. Bana ve arkadaşlarıma bulaşanlara koyuyoruz. 4 kere disiplin 3 tane tutanak cezam var.
Okulda çetem var hocam. Bana ve arkadaşlarıma bulaşanların koyuyoruz. 4 kere disiplin 3 tane tutanak cezam var.
Okulda çetem var hocam. Bana ve arkadaşlarıma bulaşanların koyuyoruz. 4 kere disiplin 3 tane tutanak cezam var.
İyiyim.Seni yeniden görüyorum buralarda, nasılsın?
Bu arada fiziğe yoğunlaşman gerek gerçekten.
Bayağı havalı.Okulda çetem var hocam. Bana ve arkadaşlarıma bulaşanların koyuyoruz. 4 kere disiplin 3 tane tutanak cezam var.
Bu arada kötü anlamda söyledimBayağı havalı.
Aferin.Bayağı havalı.
Bu arada kötü anlamda söyledim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.