4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 8 Temmuz 2022 #1 Bugün tercihim onaylattım, peki istediğim okul gelmez ise 2. tercih te tercih yapabiliyor muyum?
Çözüm Venamis 8 Temmuz 2022 401533 dedi: Bugün tercihim onaylattım, peki istediğim okul gelmez ise 2. tercih te tercih yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Birkaç tane okul seçtiniz diye biliyorum, size çıkan okulu istemiyorsanız veya vazgeçtiyseniz 2. tercih yapabilirsiniz.
401533 dedi: Bugün tercihim onaylattım, peki istediğim okul gelmez ise 2. tercih te tercih yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Birkaç tane okul seçtiniz diye biliyorum, size çıkan okulu istemiyorsanız veya vazgeçtiyseniz 2. tercih yapabilirsiniz.
Venamis Decapat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 401533 dedi: Bugün tercihim onaylattım, peki istediğim okul gelmez ise 2. tercih te tercih yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Birkaç tane okul seçtiniz diye biliyorum, size çıkan okulu istemiyorsanız veya vazgeçtiyseniz 2. tercih yapabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
401533 dedi: Bugün tercihim onaylattım, peki istediğim okul gelmez ise 2. tercih te tercih yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Birkaç tane okul seçtiniz diye biliyorum, size çıkan okulu istemiyorsanız veya vazgeçtiyseniz 2. tercih yapabilirsiniz.
KS KS 4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 8 Temmuz 2022 #3 Venamis dedi: Birkaç tane okul seçtiniz diye biliyorum, size çıkan okulu istemiyorsanız veya vazgeçtiyseniz 2. tercih yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Venamis dedi: Birkaç tane okul seçtiniz diye biliyorum, size çıkan okulu istemiyorsanız veya vazgeçtiyseniz 2. tercih yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim.