Lise 9.sınıf öğrencisi açık lisenin 3.dönem kaydını yaptırabilir mi?

Denler

Decapat
Daha fazla  
Lise 9.sınıf öğrencisi açık lisenin 3.dönem kaydını yaptırabilir mi?

Mesleki açık lise ise aldığın derslere gire bakarlar. Normal açık lise ise farketmez.

Çok uzun aslında ama..
Okulda bir şey öğrenmediğini neredeyse herkes kabul etti ve ortam için gidiyor(Liseliler için konuşuyorum). Okulun başlangıcından bitişine kadar sırasında hareketsiz bir şekilde oturan NPC öğrenci değilseniz sosyal birisiniz demektir. Okula gitmediğiniz durumda da bu sosyalliğinizdne mahrum kalacaksınız ve kalan 3 senenizi arkadaşlarınız okulda eğlenirken siz evde genelde tek oturacaksınız. Benim düşüncem bu, ancak okul dışında da sosyal hayatınız varsa ve okul ortamındaysa vakit geçirebileceğiniz bir ortam yoksa o zaman düşünülebilir. Bunu size 11.sınıfın başında açığa geçmiş birisi olarak söylüyorum. Dediklerimi şuan anlamıyor olabilirsiniz ancak geçmeye karar vermeden önce biri gelip bana bunları söyleseydi ben de anlamazdım. Bu büyük kararı vermeden uzunca bir süre düşünün derim. Olabilecekleri, olamyacakları, yaşayabileceklerinizi ve yaşamayacaklarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…