Lise bittikten sonra bir sınava girme zorunluluğu var mıdır?

• Konuyu başlatan XefY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.067

XefY

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock B550 HDV
RYZEN 5 5600X
RTX 3060 12 GB 198 Bit
1x8 GB 3000 MHz DDR4 Ram
1x16 GB 3000 MHz DDR4 Ram
AGİ 2TB 2.5 SSD
SAMSUNG QVO 1TB 2.5 SSD
AData 240 GB 2.5 ssd
FSP HYDRO K PRO 750 WATT PSU BRONZE +80
Game Booster X White Dragon PC Case
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba lise 2. sınıfım Allah'ın izniyle lise bitince üniversite okumak istemiyorum, kuyumcu toptancisindan iş teklifi aldım oraya gideceğim. Lise bitip diplomayı alınca herhangi bir sınava girme zorunluluğum vesaire var mıdır? Yoksa lise bitince her şey benim isteğim üzerine mi oluyor?

Üniversite okumak isteğe bağlı 12 yıl eğitim zorunludur sadece liseden sonra okumak sana kalmış. Okursan daha donanımlı birisi olabilirsin ya da kendini bir mesleğe adayıp o konuda kendini geliştirebilirsin sana kalmış.

Herhangi bir sınava girmek zorunda değilsiniz. Diplomanızı aldıktan sonra ama askerlik durumunuzu unutmayın.

Oh bee vallaha rahatlama geldi askerlik benim için sorun değil bir bakıma daha erken gitmek benim açımdan iş hayatımda daha avantajlı olacak.

Arkadaşlar merhaba lise 2. sınıfım Allah'ın izniyle lise bitince üniversite okumak istemiyorum, kuyumcu toptancisindan iş teklifi aldım oraya gideceğim. Lise bitip diplomayı alınca herhangi bir sınava girme zorunluluğum vesaire var mıdır? Yoksa lise bitince her şey benim isteğim üzerine mi oluyor?
Açıktan oku. Öylesine bir diploma olsun kağıt asarsın duvara orası ayrı konu ama ucuza ulaşım ve dijital hizmetler var.

Hayır, herhangi bir sınava girmek zorunda değilsiniz. ÖSYM sınavlarına isteğinize göre giriyorsunuz. Bu konuda bir zorunluluk bulunmuyor.

Açıktan oku. Öylesine bir diploma olsun kağıt asarsın duvara orası ayrı konu ama ucuza ulaşım ve dijital hizmetler var.

Hocam meslek lisesinde okuduğum için bildiğim meslek dersini görüyorum hocalarım iyi arkadaşlarım tam kafa yani zorlanmiyorum okula gitmek zevk veriyor ama açığa geçersem toptancınin yanında değil babam beni yanına alır calistirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı