Lise diploması ne işe yarar?

Konu sahibi zenginmiş onun için bir halta yaramayacak demem saçma değil.

Ben konu sahibinden bahsetmedim yazdığımda sen orada genel demişsin o zaman senin ihtiyacın yok ibaresini ekle ki yanlış anlamasın insanlar.

Ben konu sahibinden bahsetmedim yazdığımda sen orada genel demişsin o zaman senin ihtiyacın yok ibaresini ekle ki yanlış anlamasın insanlar.

Hacım adam konu sahibine yazmış konudan çıkma ki biri yazdığında kime söylediğine anla o zaman? Ki dediği şeyin doğru olması dışında bir sorun yok.

Hacım adam konu sahibine yazmış konudan çıkma ki biri yazdığında kime söylediğine anla o zaman? Ki dediği şeyin doğru olması dışında bir sorun yok.

Yanlış diye bir şey diyen yok. Zengin adamin isine yaramaz ama ise girmek istediğinde diploma örneği isterler her zaman o bakımdan diyoruz bu kişi için gereksiz arkadaş. Bir halta yaramıyor zaten diyor ya ondan diyoruz bu halta yarıyor diye. Tartışmak istemiyorum senin işine yaramıyorsa yaramasin, başkasının işine yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu sahibinin zaten işi hazır, aile şirketi var. O yüzden öyle bir yorum yapmıştır adam. İlk sayfada bende en azından lise diplomanız olsun dedim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…