Lise eğitimi için koleje gidilir mi?

atalay10

Centipat
Daha fazla  
Bana LGS tercihimde pek iyi bir lise gelmemişti geçen günlerde anneme böyle bir mesaj geldi normalde özel okulken devlet desteği ile mezun olana kadar ücretsiz destek veriyor teknoloji mevcut ama benim anlamadığım şey her gelen geçen buna nasıl giriyor puan vs. bakılmıyor mu öbür türlü çok saçma.

Mesajla gelen devlet desteği meselesi biraz yalan gibi geldi ancak normalde belli bir öğrenciye burs vermek zorunda tutuyor devlet, özel okulları onun haricinde LGS'ye ve biraz da paraya bakarak alıyorlar. Genelde de kendi bursluluk sınavları oluyor sene başlarında ona da girmek gerekiyor. 🥰

Bana LGS tercihimde pek iyi bir lise gelmemişti geçen günlerde anneme böyle bir mesaj geldi normalde özel okulken devlet desteği ile mezun olana kadar ücretsiz destek veriyor teknoloji mevcut ama benim anlamadığım şey her gelen geçen buna nasıl giriyor puan vs. bakılmıyor mu öbür türlü çok saçma.

Özel okul sana hem network katar hem de YKS puanına katkı yapar keşke ben de gidebilseydim zamanında. Öyle bir şansın varsa kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı