Lise hocaları neden böyle?

EKAloji

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2019
Mesajlar
2.419
Makaleler
5
Çözümler
8
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Uzaktan eğitim bir yana yüz yüze eğitimde en başarısız olan öğretmen "katılım az" olduğu için keyfi olarak dersi iptal etti ama gelin görünki sınav konularını sorunca işlemediğimiz yeri söyleyip (daha başlamadık bile) işlemedik dediğimizde ara tatilden sonra başlama ihtimali var o zaman işleriz dedi. Ara tatilden sonra 4 gün kalıyor ve biz daha başlamadığımız konunun sonuna kadar sorumluyuz :D Ki yüz yüze eğitim olacağı bile kesin değil. Ve kapanışı adımı soy adımı alıp "Git derslerini çalış!" diyerek yaptı :D Haahha.

Bunlar neden böyle? Umarım işlemediğimiz yeri sorar, o zaman eğleniriz.
 
Benim de lisem de bunun gibi çok öğretmen var 2 dersin 1'ini işliyor diğerini işlemiyor bir de sınıfa soruyor ders işleyelim mi diye kim işleyelim desin ki o da siz istemediniz ben işlemedim diyor. Bence gerçekten eğitim sisteminden önce öğretmenler değişmeli.
 
Aslında direkt lise hocalarına atmak yanlış olur, bende lisedeyim ama cidden öğretmenlerim iyi çalışıyor bu dönemde. Ayrıca denildiği gibi müdüre başvurmak bir çözüm olabilir.

Bazı hocalar var ciddi anlamda çok çok iyi ama bazıları çok kötü. Ortası az hep uçlardalar :(

Bu durumu okul idaresine belirtin, böyle bir hakkı yok.

Saçım uzun diye sevgili müdürlerimiz pek sevmez beni :D Gerçi iş teknolojiye gelince tüm okula format attırırlar ama. Sınavı bekliyorum :) Umarım işlemediğimiz yerden soru gelir bu sefer ben değil babam muhatap olur.
 
Her lise hocası aynı değil genelleme yapmayalım. Hocanızı üst makamlara şikayet ediniz. Özellikle meb e ve isterseniz bu durumu Cimer'e de yazabilirsiniz. Katılım az diye dersi iptal etme hakkı yoktur. 1 kişi bile olsa o dersi işlemek zorunda. Önce hocanıza bu durumu anlatın eğer hala aynı durum olursa dediğim gibi üst makamlara şikayette bulunun.
 

Geri
Yukarı