Lise için staj yeri tavsiyeleri

Ben de muhasebe bölümü okudum lisede. Benim bulunduğum bölgede mali müşavirler para vermiyorlardı tabi 2017-2018 yılları, mükelleflerden faturaları topluyordum düzenleyip kayıtlarını giriyordum. Bankaya muhtasar beyannameleri için ödeme yapmaya gönderiyorlardı, vergi dairesi ve SGK çok gidiyordum. Çok boş zamanlarımızda oluyordu sen bence pek sorun yaşamazsın.
Pandemi nedeniyle pek bir şey öğrenemedim o yüzden sıkıntı çıkar diye korkuyorum.

Hocam stajınızı aksatmayın. Diğer arkadaşlara da tavsiyemdir. Zorunlu stajı olmasa dahi, bir firmada ya da size uygun bir sektörde muhakkak staj yapın. Çok büyük artısı oluyor.
Çoğu kişi umursamıyor, hata yapılıyor.
Buradan arkadaşlara tavsiyemi de iletmiş olayım.
Pandemi nedeniyle pek bir şey öğrenemedim o yüzden sıkıntı çıkar diye korkuyorum.
Hocam korkacak bir şey yok, bende ilk girdiğimde programların kullanımını vs tam bilmiyordum. Tedirgindim kesin yüzüme gözüme bulaştırıcam diye. Fakat bir adım atmak şart.
Bölümüm, Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı