KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Eylül 2022 #71 Kckc dedi: Hocam bu arada ben EBA'dan baktım şimdi bizim sınıf için 56 kişi yazıyor ama bu okulda her sınıf 40 kişimiş. Siz de yaşadınız mı böyle bir durum? Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle bir şey yok. 32 kişi gözüküyor.
Kckc dedi: Hocam bu arada ben EBA'dan baktım şimdi bizim sınıf için 56 kişi yazıyor ama bu okulda her sınıf 40 kişimiş. Siz de yaşadınız mı böyle bir durum? Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle bir şey yok. 32 kişi gözüküyor.
tryto3 Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #72 Kckc dedi: Liseye geçtim, tavsiye verir misiniz? Genişletmek için tıkla... 31 sakın çekme.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #73 KingStannis dedi: Hocam bende öyle bir şey yok. 32 kişi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hangi tür lisedesiniz?
KingStannis dedi: Hocam bende öyle bir şey yok. 32 kişi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hangi tür lisedesiniz?
apata Femtopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #74 Sev yapma
gnoxis7 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #75 Konuları sürekli tekrarla unutmamam 12.sınıfta senin için çok iyi olacaktır. Bir de geçtiğin lisenin türü ne?
Konuları sürekli tekrarla unutmamam 12.sınıfta senin için çok iyi olacaktır. Bir de geçtiğin lisenin türü ne?
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #76 gnoxis7 dedi: Konuları sürekli tekrarla unutmamam 12.sınıfta senin için çok iyi olacaktır. Bir de geçtiğin lisenin türü ne? Genişletmek için tıkla... Hocam OBP ile alan bir Anadolu lisesi (94.60) ile alıyor.
gnoxis7 dedi: Konuları sürekli tekrarla unutmamam 12.sınıfta senin için çok iyi olacaktır. Bir de geçtiğin lisenin türü ne? Genişletmek için tıkla... Hocam OBP ile alan bir Anadolu lisesi (94.60) ile alıyor.
perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 4 2 Eylül 2022 #77 Kckc dedi: Hocam yakınımdaki nitelikli Anadolu lisesinde sınıflar 35 kişi yani pek bir fark yok İstanbul'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim sınıf 17 kişi. Ama ilimdemi hiçbir lise bu şekilde sınıflara sahip değil. Onlar 40 kişi. Türkiye genelinde durumu tam bilmiyorum.
Kckc dedi: Hocam yakınımdaki nitelikli Anadolu lisesinde sınıflar 35 kişi yani pek bir fark yok İstanbul'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim sınıf 17 kişi. Ama ilimdemi hiçbir lise bu şekilde sınıflara sahip değil. Onlar 40 kişi. Türkiye genelinde durumu tam bilmiyorum.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #78 perfectoo dedi: Bizim sınıf 17 kişi. Ama ilimdemi hiçbir lise bu şekilde sınıflara sahip değil. Onlar 40 kişi. Türkiye genelinde durumu tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam siz İstanbul'da mı yaşıyorsunuz çünkü İstanbul çok kalabalık bir şehir olduğu için böyle oluyor olabilir.
perfectoo dedi: Bizim sınıf 17 kişi. Ama ilimdemi hiçbir lise bu şekilde sınıflara sahip değil. Onlar 40 kişi. Türkiye genelinde durumu tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam siz İstanbul'da mı yaşıyorsunuz çünkü İstanbul çok kalabalık bir şehir olduğu için böyle oluyor olabilir.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #79 Derslerine iyi çalış, yan yatarak sınıf geçmeye çalışma. Saçma sapan insanlarla iletişim kurma. İngilizce, matematik, türkçe gibi derslere önem ver. Kekolarla takılma. Okulunun kurallarına dikkat etmeye çalış. Böyle zaten başarılı olursun.
Derslerine iyi çalış, yan yatarak sınıf geçmeye çalışma. Saçma sapan insanlarla iletişim kurma. İngilizce, matematik, türkçe gibi derslere önem ver. Kekolarla takılma. Okulunun kurallarına dikkat etmeye çalış. Böyle zaten başarılı olursun.
Betguas Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 153 Yer İzmir Buca Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2022 #80 12.sınıflar ile fazla yüz göz olma.