Lise mezunu olarak yazılımda iş kazanabilir miyim?

  • Konuyu başlatan Xed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 16B
Açıkça söylemek gerekirse üniversite için kendime güvenemiyorum. Mesela izlediğim bir kaç videoda adamın teki play store için bir oyun yapmış piyasaya sürmüş aylık geliri 100 k olmuş tabi dolar bazıyla mı tl bazıyla mı bilmiyorum ve ne kadar doğru olduğunuda bilmiyorum araştırma yapmak için vaktim var ve buna kafa yormak istiyorum şuan da
 
Açıkça söylemek gerekirse üniversite için kendime güvenemiyorum. Mesela izlediğim birkaç videoda adamın teki Play Store için bir oyun yapmış piyasaya sürmüş aylık geliri 100K olmuş tabii dolar bazıyla mı TL bazıyla mı bilmiyorum ve ne kadar doğru olduğunuda bilmiyorum araştırma yapmak için vaktim var ve buna kafa yormak istiyorum şu an da.

Hocam onu yapmak için çok uğraşman lazım her şeyi bilmen lazım. Sonucu da mutlu eder.
 
Hocam onu yapmak için çok uğraşman lazım her şeyi bilmen lazım. Sonucu da mutlu eder.
Hocam gözük yükseklerde değil ders konusunda temelim kötü olduğu için yıllarımı temeli geliştirip bir üniversite kazanayım amacıyla harcamak istemiyorum sonuçta kimse okuyacak diye bir şey yok en kötü elime bir meslek geçiyor tek derdim bir kaç dil öğrensem kendimi bir şirkete veya başka bir kuruma atabilip para kazanabilir miyim çabası.
 
Hocam gözük yükseklerde değil ders konusunda temelim kötü olduğu için yıllarımı temeli geliştirip bir üniversite kazanayım amacıyla harcamak istemiyorum sonuçta kimse okuyacak diye bir şey yok en kötü elime bir meslek geçiyor tek derdim birkaç dil öğrensem kendimi bir şirkete veya başka bir kuruma atabilip para kazanabilir miyim çabası.

Hocam bildiğim kadarıyla üniversitede temel şeyleri öğretiyorlar. Gerisini sen getiriyorsun.
 
Kurslara bak bence. Ders programı oluştur kendine. Bütçe varsa Udemy üzerinde kurslar var.
Udemy den pek faydalanamadım bi kere denemiştim. Şuan okul gibi dershane gibi gidebileceğim kurslar mevcut değil mi galiba okuduğuma göre bazı gidebileceğim kurslar sertifika türü belge de veriyormuş iş imkanı için
 

Geri
Yukarı