Lise mi, ortaokul mu?

Hangisi?

• Lise

Oy: 67 66,3%
  • Ortaokul

Oy: 34 33,7%

• Oy verenlerin toplamı
    101
Ortaokul. Çünkü çocukluk güzeldir çünkü

Ortaokul daha iyiydi bence. Oradaki agaların yerini hiçbir şey tutamaz. Çok güzel zamanlar geçirdik ama maalesef ki pandemi çıktı ve 7. sınıftan sonra hiç görüşmedik.

Seneye liseye geçecek birisi olarak soruyorum, her yönden bakabilirsiniz. Akademik başarı olur, ortam olur, zorluk olur, her şey olur.
11'e geçtim muhtemelen yaşadığım olumsuz şeylerden dolayı ortaokul diyorum. Ama bence de ilkokul ortaokul benim için daha güzel ve daha güzel geçmişti keşke o yıllara dönebilsem.

Seneye liseye geçecek birisi olarak soruyorum, her yönden bakabilirsiniz. Akademik başarı olur, ortam olur, zorluk olur, her şey olur.
Akademik başarın büyük ihtimalle artacaktır, ortam daha sağlam oluyor ama sahte elemanlar da etrafını sarıyor, menfaat işleri çok dönecek. Zorluk çalışmana göre değişir. Kısacası çevreni sen belirleyeceksin. Eğer derslerinde başarılı biriysen; Defterini versene bende geçireyim, sınavdan önce çalıştırsana, sınavda yanına geliyorum, sınavda fısıldarsın tarzı muhabbetler çok dönecek ve bunların %90ı sizle samimiyet kuruyor gibi olsa da lise bitince hiçbiri arayıp sormaz. Ortaokul daha toz pembe yıllar liseye göre. Karşılık beklemeden samimi arkadaşlık ortaokulda daha çok vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…