B Berkee20 Yoctopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 29 25 Ağustos 2024 #31 Carl CJ Johnson dedi: Ortam olarak Liseyi hiçbir yere değişmem. Herkes daha olgun çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi konuma etiketledim, bazıları iyi lise ve kötü lise arasında hiçbir fark yok, çok kötü bir ortamı var diyorlar. sefahmet199659 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları lise ortamı çok kötü diyorlar.
Carl CJ Johnson dedi: Ortam olarak Liseyi hiçbir yere değişmem. Herkes daha olgun çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi konuma etiketledim, bazıları iyi lise ve kötü lise arasında hiçbir fark yok, çok kötü bir ortamı var diyorlar. sefahmet199659 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları lise ortamı çok kötü diyorlar.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #32 Berkee20 dedi: Hocam sizi konuma etiketledim, bazıları iyi lise ve kötü lise arasında hiçbir fark yok, çok kötü bir ortamı var diyorlar. Hocam bazıları lise ortamı çok kötü diyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamen kişisel bir konu ortaokulda hiç ders çalışmadığım için aşırı eğlenceli bir dönemim oldu ama lise de derece hedefim olduğu için çok kötü bir dönemdi benim için. Ama lisedeki insanlar genel olarak daha kötüler. Yaşayıp görmek lazım.
Berkee20 dedi: Hocam sizi konuma etiketledim, bazıları iyi lise ve kötü lise arasında hiçbir fark yok, çok kötü bir ortamı var diyorlar. Hocam bazıları lise ortamı çok kötü diyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamen kişisel bir konu ortaokulda hiç ders çalışmadığım için aşırı eğlenceli bir dönemim oldu ama lise de derece hedefim olduğu için çok kötü bir dönemdi benim için. Ama lisedeki insanlar genel olarak daha kötüler. Yaşayıp görmek lazım.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.003 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2024 #33 Berkee20 dedi: Hocam sizi konuma etiketledim, bazıları iyi lise ve kötü lise arasında hiçbir fark yok, çok kötü bir ortamı var diyorlar. Hocam bazıları lise ortamı çok kötü diyorlar. Genişletmek için tıkla... İyi kötü fark eder hocam. Ortamı iyi ve sarıyorsa bin kat iyidir. Büyüyorsun olgunlaşıyorsun çünkü.
Berkee20 dedi: Hocam sizi konuma etiketledim, bazıları iyi lise ve kötü lise arasında hiçbir fark yok, çok kötü bir ortamı var diyorlar. Hocam bazıları lise ortamı çok kötü diyorlar. Genişletmek için tıkla... İyi kötü fark eder hocam. Ortamı iyi ve sarıyorsa bin kat iyidir. Büyüyorsun olgunlaşıyorsun çünkü.