Lise nakilinde LGS puanı mı yoksa 9. sınıf ortalaması mı baz alınır?

TasPlakNiyazi

Decapat
Daha fazla  
Bahçelievler Adnan Menderes'te okuyorum. +97 ortalamayla ve %1.93 yüzdelik dilimle (476, 9 puan-> LGS 2023) üst bir liseye nakil olabilir miyim? Hangi liselerde şansımı zorlarım? 9. sınıf ortalama mı kullanılır LGS puanı mı?

Anladım sağ ol.

Hocam ben de şey diye biliyorum: Bu nakilde ortalama muhabbetinin açılmasının sebebi de zaten yüksek ortalamanın karşılığı olarak ödüllendirme gibi düşünün. Puan olarak okuduğun lisenin üstündeki birkaç liseye geçiş yapabilmeni sağlıyor diye biliyorum. Yakınlarım +95 ortalama ile üstündeki birkaç liseye nakil olabilirsin diyor.

Anladım sağ ol.

Hocam ben de şey diye biliyorum: Bu nakilde ortalama muhabbetinin açılmasının sebebi de zaten yüksek ortalamanın karşılığı olarak ödüllendirme gibi düşünün. Puan olarak okuduğun lisenin üstündeki birkaç liseye geçiş yapabilmeni sağlıyor diye biliyorum. Yakınlarım +95 ortalama ile üstündeki birkaç liseye nakil olabilirsin diyor.
Nakiller açılınca dene ve nakil gitmek istediğin okulun müdürüyle görüşebilirsin Umarım ben yanılmışımdır fakat ya eşit ya da puanın yüksek olması lazım gitmek istediğin okula diye biliyorum müdürle konuşmakta fayda var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı