Yeni nesil soruları az buçuk çözüyorum.
Ortaya soruyorum, iyi lisede bu zorluklar daha mı az olur?
Rahatlama falan yok dostum ortaokulu 99 obp ile falan kapadım lisede 70 alınca hocanın önünde 3 kişi birbirimizi havaya attık. evet kazanım kavrama soruları bile zor gelicek müfredat değiştiği için zorlanıcaksın yazın boş geçirme kimya ve matematik fonksiyonları sıkı tut ve kısaca insanı darboğaz yapıyor lakin çok iyi dostluklar kurarsın daha 9.sınıftayım ve hayatımın en iyi arkadaşlarını kazandım ve en zevkli dönemini yaşıyorum hayatın dersler dışındaBenim LGS senemde son 30 günüm kaldı. LGS'ye gireceğiz rahatlayacağız falan. Öyle bir rahatlama var mı? Liseye geçtikten sonra kazanım kavrama sorularını bile çözemeyecek hale falan mı geliyoruz? Yani kısaca darboğaz yapıyor mu insana lise?
Anladım hocam. Ayrıca profil fotoğrafınız çok güzelmiş.Rahatlama falan yok dostum ortaokulu 99 obp ile falan kapadım lisede 70 alınca hocanın önünde 3 kişi birbirimizi havaya attık. evet kazanım kavrama soruları bile zor gelicek müfredat değiştiği için zorlanıcaksın yazın boş geçirme kimya ve matematik fonksiyonları sıkı tut ve kısaca insanı darboğaz yapıyor lakin çok iyi dostluklar kurarsın daha 9.sınıftayım ve hayatımın en iyi arkadaşlarını kazandım ve en zevkli dönemini yaşıyorum hayatın dersler dışında
Sınav stresini atlattığınız için rahatlarsınız tabii ki ama işin önemli kısmı LGS değil ne yazık ki. Üniversiteye geçiş sınavı yani YKS çok daha önemli. İyi bir lisede okumak iyi bir üniversiteye gitmek için yardımcı konumdadır. Genelde ortaokuldaki hocalar öğrencileri motive etmek için liseye geçince rahatlayacaksınız derler. Ne yazık ki öyle değil. Öte yandan, lise ortaokuldan çok daha zor. Ortaokulda sınavlara çalışmadan sadece dersleri dinleyerek belki yüksek notlar alabilirsiniz ama lisede mecburen çalışmanız lazım. Çok daha yoğun bir müfredat var ve daha zor. Konuları belli aralıklarla tekrar etmeniz lazım. Fakat gözünüzün korkması gereken bir durum yok. Olimpiyatlara hazırlanmıyorsunuz sonuçta, çalışırsanız yüksek notlar almaya devam edersiniz.LGS'ye gireceğiz rahatlayacağız falan. Öyle bir rahatlama var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.