Lise nasıl bir yer?

Gideceğim tür Anadolu lisesi. Yani kötü olur mu?
Tamam ama nasıl bir Anadolu lisesi?

Düz liseden hallice olan Anadolu liseleri de fazlasıyla var. Liselerin yeri geldiğinde bir zamandan sonra türü Anadolu lisesi olabiliyor; bundan dolayı da "Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, sanat/spor lisesi ise iyidir; düz lise, meslek lisesi, imam hatip lisesi ise kötüdür" diye yorum yapmak çok da doğru değil bence.

9 fena zor geliyor ilk başta. LGS'den çıktım 1 sene yatıcam diye bir şey yok. Dersler zor ve hepsini bilmen gerek çünkü YKS'de çıkıcak.

Doğru arkadaşlarla hayatının en iyi zamanlarını yaşayabileceğin bir yer. Ergenlik ile gelen isyankar bir tutum ve son sınıfta yaşayacağın sınav stresi ile unutulmaz ama kendi içinde saçma bir albenisi olan dört yıllık zaman dilimini içerir. Üniversite mezunuyum ama lise zamanlarımı özlüyorum.

Yaz tatilimi kendime ayırdım sadece. Yani zor 9.sınıf sanırım.
Biyoloji,Kimya ve Fiziği dikkatli dinleyin oldukça zordur. Özellikle Fizik ve Biyoloji.

Yaz tatilimi kendime ayırdım sadece. Yani zor 9.sınıf sanırım.
Aslında konu olarak çok zor değil. Mesela Fen Bilimleri dersinin Kimya, Biyoloji ve Fizik olarak ayrılması ilk başta seni zorlayacaktır. Sınavlar genelde 10 tane klasik soru ile yapılır, bu da seni zorlar biraz. İlk dönem benim için kötü geçti, ama ikinci dönemde lise derslerine alıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı