Lise sınavları 1 Kasım ve öncesinde mi alınacak?

Makaleler
2
Bir yerde duydum. Sınav soruları 1 Kasım ve öncesinde olacak diye. Böyle bir şey gerçekten var mı?

Son düzenleme:
Zaten 1 Kasım öncesi değil mi? Haziran ayına doğru. Tabii lise sınavlarından kastınız LGS ise.

9, 10, 11 ve 12.sınıf sınavlarından bahsediyorum. Birisi bana "1 Kasım 2020 öncesindeki konular çıkacak." demişti.

Geldiğiniz konuya kadar tüm yerlerden sorumlusunuz diye biliyorum. Kimseye kaynak belirtmediği taktirde inanmayın .

Bir yerde duydum. Sınav soruları 1 Kasım ve öncesinde olacak diye. Böyle bir şey gerçekten var mı?

Bizim öğretmenimizde aynı şeyi söylüyor. 1 Kasım'a kadar sorumlu olacağız o da tahminen 1. ünite'nin sonları, 2. ünite'nin başları yapıyor.

Belki haberiniz yoktur Ziya Selçuk'un CNN'deki haber programında 1 Kasım'a kadar olan konulardan olacağını açıkladı. Bundan sonra ters köşe olmaz diye düşünuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
47:03 itibarıyla açıklamayı yapıyor Bakan Selçuk. Yukarıda arkadaş belirtmiş öyle olduğunu ancak kaynak belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…