Lise sınavları iptal olur mu?

Of, çalıştım ama hem sağlık açısından hem de aldığımız (adam akıllı alamadığımız) eğitim yüzünden canım sıkılıyor, iptal etmemeleri gerçekten garip.
 
Üniversiteleri açmayı düşünen insanlar lise sınavı iptal etmezler biz tüm okul imza topladık üniversite de Türkiye'de en çok vaka bizim şehirde adamlar okul açalım dedi şuan meydana insan almıyorlar hes kodsuz.
 
Ben şöyle düşünüyorum şu anda vakaları yalan açıklıyorlar gene tahminimce. 1. sınavları yapacaklar, sonra vakalar fırlayacak ve 2. sınavları yapmayacaklar düşüncem bu yönde.
 
1 Mart'ta zaten yüz yüze eğitim de başlıyor, 2 gün boyunca sınav oluruz diğer günler ertelenir büyük ihtimal. Hep aynı senaryo aslında, ne yaptıkları belli değil. Yine de her daim gerekli çalışmaları yapıp hazır olmalıyız, sınav yoksa zaten yapacak bir şey yok.
 
Olmayacak bence artık. Sınav tarihlerini falan açıkladı bizim okul. Gruplara ayırmışlar öğrencileri.
Hocam bizim geçenlerde de belli olmuştu. Sonra iptal oldu. Her neyse geçen konu açmıştım Gereksiz tag diye ama Twitleri okuyunca insanlara da hak veriyorum. Tüm ülkeler iptal etmişken Türkiye'nin yapması... Ya sanki her şey doğruda Eğitim sistemi kaldı.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı