Lise söylendiği kadar zor mu?

@AdımGroot 10. sınıf yazında TYT'yi bitirirseniz 11. sınıfta çok rahat edersiniz. 11. sınıfta TYT ve AYT'yi birlikte götürmek zor olur.
Kafam karıştı.

Kafam karıştı.

Tyt biten bir şey değil emin ol. Sınava kadar turlama yaparsin konuları. Yoksa unutursun ve pratiğin azalır. Arkadaşımız 10. Sınıf yazında tyt konularını öğrenmeni söylemiş. Böylece ayt çalışırken rahat edeceksin. 11 ve 12'de bir taraftan ayt çalışırken diğer taraftan zaten temelini atmış olduğun tyt'den konu tekrarı ve test çözümü yapacaksın.

Teşekkürler.

Eğer yüksek notlar almak istiyorsanız zor. Sadece sınıfı geçeyim yeter derseniz pek zor değil aslında. Ben hiç çalışmadan geçtim sınıfı.

Liseye göre değişir ben meslek lisesi okudum çok da memnunum iyi ki meslek lisesi okumuşum.

Liseye göre değişir ben meslek lisesi okudum çok da memnunum iyi ki meslek lisesi okumuşum.
Yila meslek lisesinde başladım. Ablamda meslek lisesi mezunu. Meslek liselerinin çoğu sıkıntılı şuan. Şuan özel bir Anadolu lisesindeyim. Özel okulun rahatlığı çok güzel. Biraz ders çalışıyorsan çok rahat karne ortalamanı 90 puan üstü yaparsın. Devlet için aynısını söyleyemem devlette sınavlardan sıkı bir çalışma olmadan geçmen zor

Zor. Liseyi zor bitirdim. Pandemi olmasa herhalde lise bitmezdi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…