Taha Demirel
Kilopat
Lise kolay, üniversite sınavı zor.
Hocam önerim sizin de ayrılık olayını uzatmamaniz. Ben LGS'de son sene pek sevmediğim okulda durdum ondan önceki sene girdiğim sınavlarda 0.2 0.3 dilimler geliyordu orada durunca bu sonuçlara göre iyi alamadım. Uni sınavında aynı olayı yaşamak istemiyorum ve okulu sevmeyince sosyal ortamda bulmakta zorlaniyorsunuz 9 da her sınıftan birkaç muhabbet ettiğim kişi vardı sonrasında 2-3 tane kaldı ortamların kötülüğünden.
Benim değiştirmek gibi bir hakkım yok artık özel okul harici özelide karşılayacak bir para yok ortaokulda aynıydı kaliteli insan bulmak çok zor Türkiye standartlarında gerçekten tamamiyle serseri odaklı bir okul.
Drill fan kitlesiyle olmaz hocam ya...Hocam bu serseri kitle niye okul okuyor onu da anlamıyorum. Bir de bundan dolayı kız arkadaş yapmak da zor 1 yıldır yapayalnızim pek çoğunun serseri kankasi oluyor bilmem ne drillcisinin ya da hiphopcusunun konserinde karşılaştığı bir de pek çoğu maydonoz oluyor.O kadar sinir oluyosun ki ya dövecen yada dayak yiyecen.1.5 yıl önce ilk defa ne egolu ne de dingil kankasi olan bir kızla karşılaştım. Orada da kız şehir değiştirdi sonunu söylememe gerek yok zaten.
Ders açısından zorlar.arkadas bakımından güzel bir arkadaş ortamı seçmelisiniz.Dersleri derste anlayıp son güne birakmamalisiniz.Ama zorlandığıniz bir sınavda kopya hiç de fena bir fikir sayılmaz.Liseye gelince insan değişebiliyor.Lise söylendiği kadar zor mu?
Drill fan kitlesiyle olmaz hocam ya...
Siz yanlış yere düşmüşsünüz.Avına atlayan aslan gibi üzerine atlayıp parcalayasi geliyor insanın. Ya da kafasını duvardan duvara vurasi geliyor insanın. Değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.