Lise söylendiği kadar zor mu?

Aynen hocam. Katılıyorum. Girişken olmak lazım. Kızların öyle kişileri seçmesinin nedeni aileviydi herhalde. O tip bir erkeğin kendisini koruyabileceğini mi düşünüyormuşlar ne. Beyhan Budak Youtube kanalından öğrendiydim bunu. Çok önceden izlediğim için tam hatırlamıyorum.
Genetik, içgüdü.
Günümüzde görünmez olmayan kadın yok, kadın ise partner tercihinde para, barınma ve yemek sağlayabilecek erkeğe bakıyor eğer bunları sağlayanilecek ilk 10 erkekten 5'inin arasına giremiyorsan şansına küs. :)

Erkekler de geçmişteki partner sayısı fazla olan kadınları evlilik sürecinde tercih etmiyorlar "çocuğun babasının kim olduğu" muhabbetinden dolayı.

Partner bulamayan başarısız erkekler ise kıskançlık ve nefret besliyorlar. :)

Bence değil abartıyorlar. Ama üniversite sınavı büyük kazık.
Lise'ye geçiş aşamasındaysan iyice araştır. Güzel liseye git zaten arkadaşlarınla kaynaşınca lise hayatında ki zevki ortamı bir daha bulamayabilirsin.
Sosyallikten kaçma okul çıkışı bir şeyler yapalım diyen olursa grupça gidin. O zamanların değerini bil. Sigara'dan uzak dur tam dönemidir benden söylemesi.

Benim arkadaşım bir liseye gitmiş tamamen işkence. Hocalarda ona keza kötüymüş. Sınıfta 2 kız mı ne varmış... Çocukta biraz içine kapanıkmış çocuğu ezdikçe ezmişler. Sürekli parasını almışlar dalga geçmişler.

Son düzenleme:
Genetik, içgüdü.
Günümüzde görünmez olmayan kadın yok, kadın ise partner tercihinde para, barınma ve yemek sağlayabilecek erkeğe bakıyor eğer bunları sağlayanilecek ilk 10 erkekten 5'inin arasına giremiyorsan şansına küs. :)

Erkekler de geçmişteki partner sayısı fazla olan kadınları evlilik sürecinde tercih etmiyorlar "çocuğun babasının kim olduğu" muhabbetinden dolayı.

En son kısım doğru kesinlikle genelde kadınlardan nefret edenler geçmişte pek çok reddedilme vakası yasiyor. Bu forumda çok görüyorum hatta bazıları kadınla konuşsam tacizci diyecekler diyor.

En son kısım doğru kesinlikle genelde kadınlardan nefret edenler geçmişte pek çok reddedilme vakası yasiyor. Bu forumda çok görüyorum hatta bazıları kadınla konuşsam tacizci diyecekler diyor.
Buranın çoğu kullanıcısı gençliğini bilgisayar başında oturarak çürütüyor, korku-kaygı-özgüven, vb problemlerin ortaya çıkması muhtemel bir şey. :)

Genetik, içgüdü.

"para, barınma ve yemek sağlayabilecek erkeğe bakıyor eğer bunları sağlayanilecek ilk 10 erkekten 5'inin arasına giremiyorsan" bu normalde de önemli. Neyle geçireceksin?

Hem içgüdü etkili olabilir ama uzun evliliklerin mümkün olması sadece bu mu sence?

"para, barınma ve yemek sağlayabilecek erkeğe bakıyor eğer bunları sağlayanilecek ilk 10 erkekten 5'inin arasına giremiyorsan" bu normalde de önemli. Neyle geçireceksin?

Hem içgüdü etkili olabilir ama uzun evliliklerin mümkün olması sadece bu mu sence?
Evlilikte boşanma işi karışık mesele, bilgi göreceli olduğu için net bir şey söylemek istemiyorum.
Doğu'ya bakıyorsun boşanma sayısı düşük, Batı'ya bakıyorsun boşanmalar tavan yapmış.
Genelde çiftler arasında sorun çok ise boşanma süreci gerçekleşiyor.

Evlilikte boşanma işi karışık mesele, bilgi göreceli olduğu için net bir şey söylemek istemiyorum.
Doğu'ya bakıyorsun boşanma sayısı düşük, Batı'ya bakıyorsun boşanmalar tavan yapmış.
Genelde çiftler arasında sorun çok ise boşanma süreci gerçekleşiyor.
İşte. Sadece içgüdüsel şeyleri göz önünde bulundursan, parayı göz önünde bulundursan boşanman kaçınılmaz olur.
Kim eşinin zengin yakışıklı ya da çok güzel olmasını istemez ki?
Ama biz insanız. Hayvanlar gibi içgüdüsel davranıp kısa ilişkiler kurmamız bize uygun değil. Ki bazı hayvanlar bile eşine çok çok bağlı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı