Mr White
Hectopat
- Katılım
- 30 Haziran 2022
- Mesajlar
- 126
Asosyal bir insan olduğum büyük ihtimal arkadaşım olmaz.Sosyal ortam hariç ez. Benim için 9 öyle oldu en azından.
Asosyal bir insan olduğum büyük ihtimal arkadaşım olmaz.Sosyal ortam hariç ez. Benim için 9 öyle oldu en azından.
Benzer bi durumdan muzdaribiz. Ne kadar iyi bir liseye de gitsen etrafındaki insanların ergen davranışları cringe gelecek zaten.Asosyal bir insan olduğum büyük ihtimal arkadaşım olmaz.
Öneri için teşekkürler.@AdımGroot 10. sınıf yazında TYT'yi bitirirseniz 11. sınıfta çok rahat edersiniz. 11. sınıfta TYT ve AYT'yi birlikte götürmek zor olur.
Avına atlayan aslan gibi üzerine atlayıp parcalayasi geliyor insanın. Ya da kafasını duvardan duvara vurasi geliyor insanın. Değil mi?Benzer bi durumdan muzdaribiz. Ne kadar iyi bir liseye de gitsen etrafındaki insanların ergen davranışları cringe gelecek zaten.
Liseyi bitirdim ben, çok rahatlamıştım. Lise'de çok toxic insan var cidden insan kafayı yiyor öyle kişiler yüzüne.Avına atlayan aslan gibi üzerine atlayıp parcalayasi geliyor insanın. Ya da kafasını duvardan duvara vurasi geliyor insanın. Değil mi?
Bu yüzden Asosyal bir insan oldum.Benzer bi durumdan muzdaribiz. Ne kadar iyi bir liseye de gitsen etrafındaki insanların ergen davranışları cringe gelecek zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.