7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 2 Ekim 2024 #1 Merhaba bugün diğer stajyer ödeme almiş ama ben baktıgım zaman ödeme yok ne yapmam lazım? 21 gün oldu başlayalı.
Merhaba bugün diğer stajyer ödeme almiş ama ben baktıgım zaman ödeme yok ne yapmam lazım? 21 gün oldu başlayalı.
Tahak3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 708134 dedi: Merhaba bugün diğer stajyer ödeme almiş ama ben baktıgım zaman ödeme yok ne yapmam lazım? 21 gün oldu başlayalı. Genişletmek için tıkla... Ben staj yaptığımda ilk olarak bir kısmı verildi daha sonra geri kalanı verilmişti biraz daha bekleyebilirsiniz.
708134 dedi: Merhaba bugün diğer stajyer ödeme almiş ama ben baktıgım zaman ödeme yok ne yapmam lazım? 21 gün oldu başlayalı. Genişletmek için tıkla... Ben staj yaptığımda ilk olarak bir kısmı verildi daha sonra geri kalanı verilmişti biraz daha bekleyebilirsiniz.
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 2 Ekim 2024 #3 Tahak3 dedi: Ben staj yaptığımda ilk olarak bir kısmı verildi daha sonra geri kalanı verilmişti biraz daha bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haftaya kadar bekliyim bakalım
Tahak3 dedi: Ben staj yaptığımda ilk olarak bir kısmı verildi daha sonra geri kalanı verilmişti biraz daha bekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haftaya kadar bekliyim bakalım