Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Bu sene belediye de stajım var ne gibi işler yaparım? Bilen kişiler yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2022
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.334 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #2 Hangi dal?
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 munzay dedi: Hangi dal? Genişletmek için tıkla... Bilişim
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.334 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 Police dedi: Bilişim. Genişletmek için tıkla... Bilişimde olsa size bilgisayar verileceğini sanmam fotokopicilik gibi şeyler olur bence.
Police dedi: Bilişim. Genişletmek için tıkla... Bilişimde olsa size bilgisayar verileceğini sanmam fotokopicilik gibi şeyler olur bence.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 27 Ağustos 2022 #5 Police dedi: Bu sene belediye de stajım var ne gibi işler yaparım? Bilen kişiler yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben de vallahi muhasebe diye otele staja girdim muhasebe harici her işi yapıyorum gün içinde. Günlük muhasebe işlerini yapıyorum arkasından otel ile ilgileniyorum bir de. Son düzenleme: 27 Ağustos 2022
Police dedi: Bu sene belediye de stajım var ne gibi işler yaparım? Bilen kişiler yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben de vallahi muhasebe diye otele staja girdim muhasebe harici her işi yapıyorum gün içinde. Günlük muhasebe işlerini yapıyorum arkasından otel ile ilgileniyorum bir de.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #6 munzay dedi: Bilişimde olsa size bilgisayar verileceğini sanmam fotokopicilik gibi şeyler olur bence. Genişletmek için tıkla... Anladım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2022
munzay dedi: Bilişimde olsa size bilgisayar verileceğini sanmam fotokopicilik gibi şeyler olur bence. Genişletmek için tıkla... Anladım.