7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 19 Mayıs 2024 #11 pc arayışı içinde dedi: @Tic Music değişim öğrencisi ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Erasmus gibi düşün.
pc arayışı içinde dedi: @Tic Music değişim öğrencisi ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Erasmus gibi düşün.
TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 19 Mayıs 2024 #12 345777 dedi: Avusturya demek istediniz sanırım. Gidip görmeniz çok iyi olur, güzel tecrübe kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Avustralya pc arayışı içinde dedi: @Tic Music değişim öğrencisi ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışında bir dönemliğine okumak
345777 dedi: Avusturya demek istediniz sanırım. Gidip görmeniz çok iyi olur, güzel tecrübe kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Avustralya pc arayışı içinde dedi: @Tic Music değişim öğrencisi ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışında bir dönemliğine okumak
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mayıs 2024 #13 TİC MUSİC dedi: Avustralya. Yurt dışında bir dönemliğine okumak. Genişletmek için tıkla... Bence bir dönemlik değil de kalıcı olsan üniyi bile orada bitirip oradan iş hayatına başlayabilirsin.
TİC MUSİC dedi: Avustralya. Yurt dışında bir dönemliğine okumak. Genişletmek için tıkla... Bence bir dönemlik değil de kalıcı olsan üniyi bile orada bitirip oradan iş hayatına başlayabilirsin.
TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 19 Mayıs 2024 #14 Peki detaylı bir şekilde nereden bilgi edinebilirim asıl sorunum bu.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 4 19 Mayıs 2024 #15 TİC MUSİC dedi: Peki detaylı bir şekilde nereden bilgi edinebilirim asıl sorunum bu. Genişletmek için tıkla... Akrabalarınla konuş. Oralar hakkında bilgi edinirsin.
TİC MUSİC dedi: Peki detaylı bir şekilde nereden bilgi edinebilirim asıl sorunum bu. Genişletmek için tıkla... Akrabalarınla konuş. Oralar hakkında bilgi edinirsin.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 19 Mayıs 2024 #16 TİC MUSİC dedi: 11 sınıfı yurt dışında değişim öğrencisi olarak okutmağa karar verdiler. Bunun hakkında biraz araştırma yaptım ama pek iyi sonuçlar alamadım. Bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eğer yapabilirsen ilkokulu bile orada oku.
TİC MUSİC dedi: 11 sınıfı yurt dışında değişim öğrencisi olarak okutmağa karar verdiler. Bunun hakkında biraz araştırma yaptım ama pek iyi sonuçlar alamadım. Bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eğer yapabilirsen ilkokulu bile orada oku.