Lisede 1 zayıfla sınıfta mı kalınır?

Oyeyxyjwkd

Hectopat
Arkadaşlar benim bu dönemem bir tek ingilizceden zayıfım var 2.dönemde ingilizceden zayıf olursa geçiyor muyum yok kalıyor muyum?

İngilizceden sorunlu geçersin yani sınıfı geçersin dert etme ancak 10. sınıfta İngilizce'nin geçen seneki konularından sınav olursun.

Tek senede 3 dersten fazla dersten kalırsanız sınıfta kalırsınız. Yani sizin için şu anlık hayır.

9-10. sınıfta tek sorumlu olacağın ders edebiyat ondan kalırsan sorumluluk sınavına girersin onun haricinde sınıfta kalman için 4 dersten kalman gerekiyor diye hatırlıyorum.

Arkadaşlar benim bu dönemem bir tek ingilizceden zayıfım var 2.dönemde ingilizceden zayıf olursa geçiyor muyum yok kalıyor muyum?

Sene sonu puanın 50 altı olursa sorumlu geçersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizceden sorunlu geçersin yani sınıfı geçersin dert etme ancak 10. sınıfta İngilizce'nin geçen seneki konularından sınav olursun.

Demek istediğim aynı dersten 2 dönemde kalırsak sorumlu mu oluyor?

Demek istediğim aynı dersten 2 dönemde kalırsak sorumlu mu oluyor?

Eğer notunuzu yükseltirseniz hayır. 2 döneminde ortalaması alınıyor çünkü. Eğer 2 dönemin ortalamasıd a 50'nin altında ise kalırsınız ama böyle 3 ders olması lazım. Eğer sadece İngilizce 2 dönem ortalaması 50 altında olursa o dersi sorumlu geçeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…