Lisede dil bölümü okumak mantıklı mı?

Hocam uzun zaman olmuş ne yaptınız merak ettim açıkçası.

Konu sahibi ben değilim ama konunun açıldığı tarihte ben de 10. ya da 9. sınıftım. Çin Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisi oldum şöyle söyleyeyim bu bölümü hakkıyla okuyup işsiz kalman imkansız.

Evet hocam 10.sinifim şimdiden günde 1 buçuk 2 saat çalışıyorum.

Sayısal seç hacı bu da soru mu :D "ama bu senin gelecek planlarına göre değişir" falan diyenlere bakma sayısal seç direkt. Ama çalışmayı bırakırsan çuvallarsın haberin olsun. Ha bir de yaptığın çalışma bir işe yarıyor mu onu da gözlemle, kafan dile basıyorsa dile git.

@limon.34, dil ile alakalı bölüm okumak istiyorsanız dil bölümü seçebilirsiniz. Dil ile alakalı bölüm okumayacaksanız, dil bölümünü seçmek size eziyet olur sadece çünkü sınav İngilizcesine yönelik çalışma yaptırılıyor. Genel İngilizceye yönelik değil.

@limon.34, dil ile alakalı bölüm okumak istiyorsanız dil bölümü seçebilirsiniz. Dil ile alakalı bölüm okumayacaksanız, dil bölümünü seçmek size eziyet olur sadece çünkü sınav İngilizcesine yönelik çalışma yaptırılıyor. Genel İngilizceye yönelik değil.

Anladım hocam ben bir iş yaparken dilimi geliştireyim diye seçeyim diyordum ama seçmeyeceğim çünkü istediğim işler sayisal bölümde cevap verdiğiniz için teşekkürler.

@limon.34, kendi çalışmanızla kat kat daha iyisini yaparsınız. Dil bölümünde, sınavda nasıl İngilizcenin yapılacağı gösteriliyor. Genel İngilizceye yönelik çalışma olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı