Lisede disiplinde ne olur?

• Konuyu başlatan zeeQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 521

zeeQ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün sabah okuldayken küfür ettim, beden hocası duymuş, yanına çağırdı, ismimi numaramı kağıda yazdı disipline gideceğimi beni çağıracaklarını söyledi, disiplinde ne olacak?

Merhaba bugün sabah okuldayken küfür ettim, beden hocası duymuş, yanına çağırdı, ismimi numaramı kağıda yazdı disipline gideceğimi beni çağıracaklarını söyledi, disiplinde ne olacak?

Genelde affediyorlar ama gercekten disipline gidersen disiplinde belirli öğretmenler senin cezan için tartışıyorlar eğer sana kefil olan bir öğretmenin yoksa ceza alırsın.

Küfürden disipline mi gidiyorsun vay be benim zamanında edebiyat hocamızla oturup kahvehane muhabeti yapardık.

Disipline gideceksin derken müdür yardımcısından ya da rehberlikçiden fırça yiyeceksin demek istediyse bir şey olmaz. En fazla yazılı bi kağıt verirler ailene imzalat diye. Ancak disiplin kuruluna gidersen senden savunma isteyecekler sonra öğretmenler karar verecek cezana. Kınama alabilirsin.

Kufurden disipline mi gidilir ya? Sanmiyorum oyle bir sey olacagini gozunu korkutmak icin soylemistir.

Hoca şu an meyve tabağını yerken TV izliyordur unutmuştur boş ver. Şu an en kötü ihtimal gitsen uyarı verir.

Şahsa ya da değere değil arkadaşımla takılırken a** dedim.
Ben de onu merak ediyordum. Kültürel değerlere, ideolojik ilkelere, ırklara, dinlere karşı bir söylem olsaydı mutlaka bir karşılığı olurdu. Bu olaydan bir şey çıkmaz. Her ihtimale karşı çıktığını varsayalım: disiplinden önce olayı sorgulayıp savunma isteyebilirler, sonrasında da disiplin işlemlerinden sorumlu personele sevk edilirsin, savunmanı ona da yaparsın. En kötü ihtimalle kınama verilir ki bu da abartıdan ibarettir. Disiplinden sorumlu personele söyle gayri resmi usullerle ceza versin, kağıdı yırtsın işleme sokmasın. Saçma sapan sebeplerle insanı yormaktan başka bir şey değil. Tepeden tırnağa boş iş.

Yeni konular

Geri
Yukarı