Lisede dönem ortası nakil aldırılabilir mi?

DJJan201

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an 9.sınıfım Anadolu lisesinde okuyorum okudugum okulun ortamindan hiç memnun kalmadim. Boyle gidecek gibi gorunmuyor. Donem ortasinda nakil aldirilabilinir mi? LGS yuzdeligim 8 aldirmayi dusundugum 13'le açmış ayrıyeten gideceğim okul proje imam hatip lisesi. 10.sınıfın sonunda geri oradan düz Anadolu lisesine nakil aldırmam mümkün olur mu?

Proje imam hatipe geçme derim ben geçtim hafif pişmanlık başladı bir de imam hatipe geçersen 11. ve 12. sınıfta imam hatip olmayan bir okula nakil aldırmıyorsun bunun bilincinde ol.

Proje imam hatipe geçme derim ben geçtim hafif pişmanlık başladı bir de imam hatipe geçersen 11. ve 12. sınıfta imam hatip olmayan bir okula nakil aldırmıyorsun bunun bilincinde ol.

Abi eğitim için değil okuduğum okuldaki ortam berbat gitmek istedigim okulda yakın arkadaslarim var 11.sınıf derken 10.sınıfı orada tamamlayıp 11'de başka imam hatip olmayan bir.
Lisede devam edebilirim değil mi?

O kadar da bilgim yok ama arkadaş ortamın varsa gidebilirsin tabii ki proje imam hatiplerde din derslerine diğer imam hatiplerde olduğu kadar zorlamıyorlar zaten benim pişmanlık duyduğum kısım ortam oldu tabii bu okuldan okula değişir 11. sınıfta imam hatip olmayan yere nakil aldırmazsın artık 10. sınıfı bilmiyorum.

anladım abi saol

10. sınıf sonrası artık okul türleri arasında nakil olmuyor. İmam hatipe geçerseniz oradan mezun olmak zorunda kalırsınız.

Hocam 10.sinifin 2.doneminde aldirilamazmi mesela.

Bildiğim kadarıyla 10. sınıf 2. dönemden sonra Anadolu'dan meslek veya imam hatipe gidilmiyor. 10. sınıf sonuna kadar meslek ve imam hatipten Anadolu'ya geçiliyor. Şu anki okulunuzdaki müdür yardımcısına sorun teyit etmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…