Lisede elektrik bölümü zor mu?

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba dostlar, bu sene liseye geçeceğim aklımda ilgi gösterdiğim elektrik bölümü var ama bu bolum cok mu zor? Bazıları sınıfta bile kalabilirsin diyor, cidden böyle mi? Ayrıyeten MESEM olayı da var, nasıl oluyor bu? Seçtiğimiz bölüme göre haftanın belirli günleri mi çalışıyoruz? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, bu sene liseye geçeceğim aklımda ilgi gösterdiğim elektrik bölümü var ama bu bolum cok mu zor? Bazıları sınıfta bile kalabilirsin diyor, cidden böyle mi? Ayrıyeten MESEM olayı da var, nasıl oluyor bu? Seçtiğimiz bölüme göre haftanın belirli günleri mi çalışıyoruz? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. 🙏
Mesleki Teknik Anadolu Lisesine git. MESEM'e gitme bu yaşında gidip normal işçi gibi çalışacaksın gençliğin heba olacak. Eve her gün yorgun argın geleceksin.

Elektronik bölümü varsa ona git. Yoksa elektrik bölümü de iyidir. Gayet eğlenceli geçer.

Mesem
Kayıt olursan haftanın 4 günü iş (staj) yapıyorsun 1 gün okul. Geri kalanını bilmiyorum. Aylık asgari ücretin %30'unu alıyorsun

Mesleki ve teknik Anadolu lisesine git gideceksen. Onun dışında elektrik-elektronik cidden zor bir bölüm. Küçük devreler yaptırırlar ilgin varsa gidebilirsin. Onun dışında Mekatronik okurdum senin yerinde olsam. Elektrik, makine, yazılım gibi alanların birleşimi ile oluşan bir bölüm.

Meslek lisesi okumak zorunda mısın?

Puanım geregi.

Elektronik bölümü varsa ona git. Yoksa elektrik bölümü de iyidir. Gayet eğlenceli geçer.

Elektronikten bahsettim zaten hocam.

MESEM.
Kayıt olursan haftanın 4 günü iş (staj) yapıyorsun 1 gün okul. Geri kalanını bilmiyorum. Aylık asgari ücretin %30'unu alıyorsun.

Peki stajı istedgimiz bir elektrikcinin yanındamı yapıyoruz veya okul falan mı belirliyor topluca bir yeremi atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı