Lisede eşit ağırlık seçilirse ne olunabilir?

LapTop_Kardeş

Femtopat
Daha fazla  
9. sınıf öğrencisiyim. Benim matematiğim ve fenim (biyoloji, kimya, fizik) acayip kötü. Çalışıp sınavlardan yüksek not almaya çalışacağım ama sayısal seçemem. Eşit ağırlık düşünüyorum. Ben günlük hayatta bilgisayarla uğraşan biriyim. Açıkçası neyi sevdiğimi tam bilmiyorum ama bilgisayarla uğraşmak hoşuma gidiyor. Abilerim ablalarım, bana önerdiğiniz meslek veya tavsiyeler var mı?

Benim zamanımda Hukuk ve PDR bölümleri yaygındı. Onun haricinde öğretmenlikler olabilir. İktisat, işletme, maliye falan iyi bir okul olmayacaksa tavsiye etmem. Açıköğretimden de okunabilen bölümleri hiç tavsiye etmem. Sen iyice araştır.

9. sınıf öğrencisiyim. Benim matematiğim ve fenim (biyoloji, kimya, fizik) acayip kötü. Çalışıp sınavlardan yüksek not almaya çalışacağım ama sayısal seçemem. Eşit ağırlık düşünüyorum. Ben günlük hayatta bilgisayarla uğraşan biriyim. Açıkçası neyi sevdiğimi tam bilmiyorum ama bilgisayarla uğraşmak hoşuma gidiyor. Abilerim ablalarım, bana önerdiğiniz meslek veya tavsiyeler var mı?

YBS(Yönetim Bilişim Sistemleri) seçebilirsin. Eşit ağırlıkta bayağı popüler oluyor yavaş yavaş, hem bilgisayar hem işletme görüyosun. Ben şahsen bu bölümü okuyucam. Tertemiz bölüm

Yeni konular

Geri
Yukarı