Lisede iftira atılması

485936

Hectopat
Bugün arkamda oturan çocuktan iftira yedim. İftira da şöyle bir şey. Şimdi ben arkadaşlar ile sıramda otururken bu geldi. "Gelir misin bir şey konuşmamız lazım" dedi. Ben de sonra geldim "ne oldu?" dedim. Ondan sonra "sen spor salonunda arkamdan onun bunun çocuğu demişsin." dedi ben de "öyle bir şey yok." dedim. "emin misin?" bir şeyler dedi tam hatırlamıyorum sonra dediklerimi tekrarladım. "Kim dedi onu?" dedim o da "X'ler söyledi" dedi. "Yalan söylemişler muhtemelen öyle bir şey demedim" dedim o da "zaten diyemezsin" deyip sırıttı. Sonra arkasındaki arkadaşına dik dik bakıp geri sırama geçtim. Bende öğretmenime söyledim dersin ortasında çocuğu dışarı çıkartıp bir şeyler konuştular. Tekrar böyle bir olay olursa ne yapmalıyım?

o da "zaten diyemezsin" deyip sırıttı.
Ahahah. Beyin kırıntısı yok. Ne kadar eğitimsiz, medeniyet yoksunu insanlar türüyor bu ülkede. Bunları kafana takmak gibi bir hata yapma, öğretmenin ilgilenmiş zaten, tekrarı halinde tekrar söylersin.

Klasik zorbalığa uğramışsınız rehberlik öğretmenleriniz ile görüşebilirsiniz.

Amaç iftira atmak değil amaç sizi küçük düşürüp ego tatmin etmek.

Bugün arkamda oturan çocuktan iftira yedim. İftira da şöyle bir şey. Şimdi ben arkadaşlar ile sıramda otururken bu geldi. "gelir misin bir şey konuşmamız lazım" dedi. Ben de sonra geldim "ne oldu?" dedim. Ondan sonra "sen spor salonunda arkamdan onun bunun çocuğu demişsin." dedi ben de "öyle bir şey yok." dedim. "emin misin?" bir şeyler dedi tam hatırlamıyorum sonra dediklerimi tekrarladım. "kim dedi onu?" dedim o da "X'ler söyledi" dedi. "yalan söylemişler muhtemelen öyle bir şey demedim" dedim o da "zaten diyemezsin" deyip sırıttı. Sonra arkasındaki arkadaşına dik dik bakıp geri sırama geçtim. Bende öğretmenime söyledim dersin ortasında çocuğu dışarı çıkartıp bir şeyler konuştular. Tekrar böyle bir olay olursa ne yapmalıyım?

Öylelerini kâle bile alma. Bırak kendileri çalıp kendileri oynasınlar, onları umursadıkça daha çok uğraşırlar.

Yoklarmış gibi davran tabii çok ileri giderlerse kapı gibi idare var kafalarıyla kapıları zımparalarsın.

Yokmuş gibi davran. Kalitesiz ailelerde yetişmiş maymunluk arayan çocuklar sadece. Lise yıllarım böylelerine haklısın aynen deyip daha da tilt etmekle geçmişti.

Buna katılmıyorum. Bazı çocukların aileleri çok efendi insanlar ama oğulları tam bir... Bu biraz da çevre ve kişinin eğilimleri ile alakalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı