Lisede ilk hafta okul değişimi olur mu?

rexiss

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2019
Mesajlar
295
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz ki ilk haftadayız ve ben okul değiştirmek istiyorum. (Belirli nedenlerden dolayı) Bu mümkün mü? Direkt sınıf değil, okul olacak. ☹
 
Ben Sosyal Bilimler Lisesi'nden Anadolu Lisesi'ne geçiş yapmıştım. Anadolu Liseleri arasında geçiş hiçbir dönemde sıkıntı olmuyor. Durumu ailenle konuş idare ile görüşüp çaresine bakarsınız.
 
Endüstri meslekteyim, insanlar çok boş arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum. Hiç biriyle anlaşamam ve hepsi benden bir yaş büyük. Lütfen yardım edin bir şey yapmam lazım.
 
Dostum sen arkadaşı ne yapacaksın? Sen okumana bak, senin karnını arkadaşın doyurmuyor sonuçta aynı durumdayız ama ağlamak yerine kimseyle muhatap olmazsın mesela bende meslekteyim aynı yaştayız arkadaşlarım oldu ben öğle arasında parka gidiyorum yemeğimi yiyorum bol bol düşünüyorum dersime gidiyorum. Bırak böyle arkadaşmış oymuş buymuş bunlar seni kurtarmayacak. Bu arada Türkiye'nin en pis okulunda olabilirim.
 
Teknik olarak mümkün. Kardeşimin dün başka bir okula naklini yaptık. İdareciler sorun çıkartmadığı sürece sorunsuz yapılabileceğini düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı