Lisede kaşa çizik atmak yasak mı?

Millî eğitim bakanlığına bağlı okul öğrencilerinin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmeiğini buradan okuyabilirsiniz. Okul yönetimleri kendi hoşuna giden ya da gitmeyen şeyleri yasak ya da zorunlu yapamazlar. Eğer sorun çıkarırlarsa ve disiplin işlem uygularlarsa il disiplin kuruluna itiraz edebilirsin. Eğer bu sebepten okula almazlarsa TCK112 eğitimin engellenmesi suçu işlenir. Bu konuda da haklarını kullanabilirsin.

Millî eğitim bakanlığına bağlı okul öğrencilerinin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmeiğini buradan okuyabilirsiniz. Okul yönetimleri kendi hoşuna giden ya da gitmeyen şeyleri yasak ya da zorunlu yapamazlar. Eğer sorun çıkarırlarsa ve disiplin işlem uygularlarsa itiraz edebilirsin. Eğer bu sebepten okula almazlarsa TCK112 eğitimin engellenmesi suçu işlenir. Bu konuda da haklarını kullanabilirsin.

Çok teşekkür ederim.

Size ne kardeşim ne gerek var? Adam öyle yakıştırmış kendine.
Öncelikle sorduğum soruya dikkat edin. Sadece ne gereğinin olduğunu söyledim. Siz ise size ne diyerek olumsuz yaklaşıyorsunuz. Yakıştırabilirim tamam bir şey demiyorum zaten. Sadece kaşa çizik attıranların çoğunluğunun serseri tip olduğunu ima etmek istemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı