Lisede kınama cezası sicile işler mi?

RossiTgr27

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba bahsettiğim durum yüzünden günlerdir gözüme uyku girmiyor, derste konuştuğum için kınama cezası yediğimi söylüyor müdür yardımcımız, eğer yıl sonuna kadar bu tarz bir olay olmazsa kağıdı yırtar atarım tarzı şeyler dedi. Bu benim ileride ise girme mi yurt dışına çıkmam mı falan etkiler mi, yoksa sicile hiç mi geçmez? 10.sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Derste konuştuğunuz için kınama cezası mı? Şaka yapıyor olmalılar uyarı vs. geçerler neyse denir fakat kınama cezası gereksiz bir yaptırım olur ve evet sicile geçiyor diye biliyorum.

Derste konuştuğun için kınama cezası almak mı seni korkutmak için yapmıştır boş ver ama sen yine de derste konuşmamaya çalış

Savunmam alındı neden konuştuğum hakkında

Sanmıyorum savunmalar imzalar kağıtlar bir sürü şey yaptırdılar

Derste konuştuğuna göre sosyal becerilerin yüksektir. Bunu da konuşarak çözebilirsin bence. Müdürün kapısını çalıp kendisinden 1 dakika süre isteyip hatalı olduğunu kabul ederek; 18 yaşından önce yaptığın bir hatayı ömür boyu sırtında taşımak istemediğini ve yurt dışında yaşama idealin olduğunu ilet ve öncesinde dersinde konuştuğun öğretmene giderek durumu açıkla kendini affettir. Müdür durumdan zaten haberdar olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…